Tymczasem przed chwilą w raporcie turbo info, że Giulia blado wypadła w testach zderzeniowych i wejście do salonów opóźni się o pół roku...
I komu tu wierzyć?![]()
Tymczasem przed chwilą w raporcie turbo info, że Giulia blado wypadła w testach zderzeniowych i wejście do salonów opóźni się o pół roku...
I komu tu wierzyć?![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Ostatnio edytowane przez koskar ; 09-02-2016 o 21:18
Przecież zwykłe lampy można zamówić w W BMW serii 3 czy Audi A6 więc nie wiem skąd to oburzenie. W sumie często można zauważyć że luksusowe samochody z takiego rynku jak USA mają zwykłe lampy chyba że dany model był oferowany tylko z ksenonami. Podobnie jest z samochodami w UK czy Irlandii. Może to kwestia prawa itp.
Fakt, że będą wersje bez ksenonów to całkiem naturalne, trzeba przecież zarobić na opcjach dodatkowychWygląd siedzeń w wersji "bieda" to już jednak porażka, widać że za bardzo zapatrzyli się na niemiecką konkurencję…. W Giulietcie i Mito nawet podstawowe siedziska wyglądają całkiem przyjemnie i po włosku.
Piszecie chłopaki o tych siedzeniach jakby to bankowo był finalny produkt.
A nawet jeśli to co? Myślę, że na 99% będzie do wyboru coś lepszego i niekoniecznie od razu skóra...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Oczywiście, że będą lepsze fotele dostępne. Mnie przeraża jednak to, że Giulię która ma kosztować około 150 tys. trzeba będzie jeszcze nieźle doposażyć, żeby można było cieszyć się z jej wyglądu oraz nie narzekać na wyposażenie.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS