DW678HN - 156SW - ciemna zieleń z bananowymi skórami bodajże... Czyja to?
DW678HN - 156SW - ciemna zieleń z bananowymi skórami bodajże... Czyja to?
Fajnie, fajnie - sie to wszystko czyta, tylko czemu ja mieszkam na jakimś odludziu?? W moim mieście tylko 3 Alfy sie pozdrawiają, ale nic dziwnego mieszkamy wszyscy w promieniu 300m od siebie ;P A tak to mozecie nie wierzyć, ale przez 3 lata nikt nie machnął, nie mrugnął - wstyd normalnie ;-( Na trasie to co innego, więc do zobaczenia z wami, kiedyś, gdzieś ;-)
Alfę kupujesz sercem, nie głową
W Opolu i okolicach nie lepiej. Ludzie patrzą jak na debila :-/ No ale ja się nie poddaje i migam macham ile się da xD
pozdro dla Rafała w jego nowej 147![]()
pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 146 ze spoilerem z tyłu na tablicach DJA... widzianego wGryfowie Sl. Jechałem za Tobą az do Lubania...kilka aut wyprzedziliśmy.pozdro
pozdrowienia dla Kolegi z bordowej 166 przed FL - blachy POT - widzieliśmy się dziś we Wrocławiu na Długiej około 10 - najpierw jechałem kilka aut za Tobą - zauważyłem ramki więc gonię, zrównałem się z Tobą, łapka i każdy w swoja stronę...
Kolejny raz pozdrawiam właściciela kremowej Gulietty widzianej dziś na Legnickiej.
I drugiej czarnej Gulietty przed Magnolią dziś. Chyba auto prasowe to było, blachy SB.
Ciekawy dzień, ale nie powiem żeby za Julkami, wodził wzrokiem z wystawionym językiem.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
jutro wybieram się po raz kolejny do Wrocławia i mam nadzieję, że uda mi się tym razem kogoś spotkać...bo w przeciągu miesiąca byłem w tym mieście 4 razy i nikogo nie zauważyłem
jakby co to jutro koło 14 do 17 SLG 27L3...ramki są
Pozdrawiam
Adam