Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
Jesteś przy tych całych zapisach taki przewidywalny
Po prostu wiedziałem, że będziesz chciał wszystko z góry(rozumiem i nawet popieram)
Niby pytając miałem na myśli producenta.. ale to w sumie nie jest ważne.. bo jak już napisałem i tak do 400zł nie pojawiło mi się nic godnego uwagi (pod kątem wstawienia tam naszego logo).
Więc dla mnie zegarek nr 2 (ew nr 5) z numerem 13
Dziękuje. Przelew pewnie na te dane co zwykle ;]
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Jeszcze nie robiębo raz, że nie ma ostatecznej ceny, a dwa.. cóż.. nie ma jeszcze minimum 20 os
![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Jak wygra model 1 lub 2 to jestem chętny na taki zegarek. Ewentualnie gdyby się dało do nr2 dorzucić czarny pasek to już w ogóle.![]()
saroo bądź czujny, w przeciągu godziny postaram się ją zrobić a Tobie podeśle banerek na głównąno chyba że jagiela nie będzie to wrzuce później bo on mi przenosi tematy na sklep, ja nie mam uprawnień
![]()
a co do ankiety to co.. zostajemy przy tych dwóch modelach 2 i 5 ?
Czy po zakończeniu głosowania masz dostęp do danych kto na co głosował ? bo będzie trzeba skontaktować się z osobami które wybrały przegrany model z zapytaniem, czy są gotowe kupić ten który wygrał.
dostępu nie mam chyba że zrobię głosowanie jawne ale to wtedy każdy będzie mógł zobaczyć kto jak głosował. ale chyba tak w sumie zrobię żeby była jawność, ktoś zagłosuje to potem nie będzie się mógł już wykręcić![]()