http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
No dobra, bo się zaczyna robić dziwna atmosfera. Gość powiedział co miał do powiedzenia i tyle. Nikt nie mówił, że przedstawia opinię wszystkich użytkowników AR.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
a co miał powiedzieć ,no dziś udało się wyjechać na te parę godzin z serwisu i dla tego tu jestem,podjarany jest tym co ma i już ja mu tam zazdroszczę bo go stać
A ja mam to gdzieś co on powiedział, mówił to co myślał i każdy by chciał się pochwalić jakie to ma auto ja mam 155 i uważam, że jest najładniejsza z wszystkich. miłośnik 159 powie, że jego alfa ma urok a nie moja i że to jego jest lepsza. Było mineło nie pierwszy i nie ostatni taki. Czas zakończyć ten temat dziękując organizatorom i prosić o więcej
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Mnie niestety na spotkaniu zabrakło ale widząc organizację jestem pełen podziwu. Od małego spotkania przeszło wszystko do całkiem sporego zlotu
Kolejny pewnie będzie jeszcze lepszy![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
może zrobię mały offtopic, ale...
jechaliśmy do Piotrkowa z Łodzi i weszliśmy w miedzyczasie do salonu obejrzeć Giuliettę, generalnie bardzo ładna, plastiki niezłe, wszystko fajnie. Miałem okazję jeździć (jako pasażer) Brerą, GT, 156 GTA itd... i mimo wszystko jak wyszliśmy z salonu z epionem i wsiedliśmy do 155 to wiedzieliśmy, że to jednak jest totakże generalnie podzielam Twoje zdanie, Tweety
![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Tutaj zero rywalizacji, tylko zabawa, ale jednak zazdrość, jakieś tutaj nieścisłości. Mógł bawić się dobrze, to cieszy, ale nie zmienia to faktu, że koleś traktuje to auto jak przedłużenie..., bo nie jest najważniejsze ile czyje auto pojedzie...
Ja jak przesiadam się z Octavi 1,9 TDi do swojego boxera, to aż miło zamruczeć![]()
Święta prawda, teraz jestem już przekonany w 100% że nic już nie zastąpi starszych modeli naszej ukochanej marki.. Po prostu obecnego w nich ducha nie przebije ta cała elektronika i komputeryzacja wszystkiego co możliweAle takie jest prawo rynku i każda marka na tym traci, nie tylko Alfa Romeo.
Jak dla mnie to ostatnie 3 strony powinny zostać usunięte z tego tematu...
KeReK MASZ RACJE ,a to ty wygrałeś ( chyba dwa razy po prostej ) z ta 2,2 Brerą?
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r