Temat: Widziany \ Widziana...

Użytkownik Romeo Avatar tomek921
    Mieszka w
    Częstochowa/Kłobuck
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD CF2

Domyślnie

Pozdrowienia dla kierowcy 166 na rejestracji SCZ z ramkami lecącego trasą w kierunku Częstochowy około godziny 12:00. Ja jechałem prawym pasem grafitowym Peugotem 406 Pininfarina.

rei1.8
    Gość

Domyślnie

Pozdrowienia dla czarnej Gtv rej. SBE..... na ramkach widzianej dziś pod M1 w Czeladzi około 15 taka podobna do mojej belli

Użytkownik Świeżak Avatar zbigniew-777
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170 KM exclusive, TCT, Bose, panorama, LPG,

Domyślnie

pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 jadącej czasem przede mną czasem za mną od tandety aż po Beskidzką w Krakowie dziś około 18 - łapki były

Użytkownik Świeżak Avatar adek28zadek
    Auto
    Alfa 1.9 JTS 2008r, Toyota Aygo Sol

Domyślnie

Pozdrowienia dla kierowcy w czarnej 159. Widzielismy się 13.07 na skrzyżowaniu w Brzeszczach, os. Paderewskiego. W sumie ostatnio mamy przyjemność dość często się widzieć

Użytkownik Alfa i Omega Avatar PHOENIX
    Mieszka w
    Podolsze, Poland
    Auto
    BRERA 2,4 JTDm 2008 ; 156 Sportwagon 1,9 JTD 2004r. + 147 1,6 TS 2001 r była

Domyślnie

jakiego ja muszę mieć pecha ze nie spotykam żadnego alfaholika , mijam codziennie po 3 -4 alfy- w jedna stronę mam 50 km do pracy , no i zawsze jest zero odzewu , od ponad 2 lat , może 5 osób mi odmachało , szkoda ze nie jest to na tyle popularne co przy motocyklach , tam to nie ma znaczenia czy 20 czy 70 lat , każdy się po prostu pozdrawia , przy samochodach niestety każdy widzi siebie tylko i swój nos , ileż to razy słyszałem na CB , chamskie odzywki dla innych korzystających z dokładnie tej samej jezdni . przykro to pisać , ale kultura polskich kierowców pozostawia wiele do życzenia , ( chociaż śmiało mogę powiedzieć ze nie jestem święty ) ale kto teraz jest idealny . ( chyba tylko maszyna)

a szkoda , bo to moze4 poprawic humor na caly dzien .

pozdrawiam wszystkich serdecznie
    jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego

"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."

Il mio terzo amore Alfa Romeo

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

PHOENIX
    czasem zdarza przejeżdżać mi się przez Zator, tak więc wypatruj z daleko mojej Azzuro Fantasia, a masz gwarantowane że zmrugam Cię długimi, obmacham, strąbie i na koniec pomigam awaryjkami haha
    Nie martw się, tak niestety jest.. A co do zachowań na drodze - mnie najbardziej ostatnio wkurw.. jak ktoś ma do mnie pretensje o to że jadę przepisową prędkością po drodze gdzie są dziury bo mi szkoda zawieszenia i felg i trąbią na mnie barany, a później jak przyjdzie co do czego to na trasie debile zamulają i jadą jak ostatnie pacany i tarasują lewy pas i nie chcą zjechać... Eh.. szkoda gadać

Użytkownik Maniak resoraków Avatar H4seo
    Mieszka w
    okolice krk
    Auto
    gt 2.0 jts 2004

Domyślnie

Ja mogę podnosić rękę do mijanych oramkowanych, czy nie oramkowanych alf, a z odzewem spotkałem się raptem parę razy. 13 minąłem pierdylion alf i również zero. Ech... a co do kultury, to wczoraj ktoś rzucił mi przed maskę jakimś śmieciem, po zrównaniu się, przekazaliśmy sobie "polski" gest pokoju. Tyle jeśli chodzi o kulturę na drodze.

Użytkownik Ogier Avatar Wieri
    Auto
    MiTo QV

Domyślnie

Pozdrawiam kierownika oramkowanej, srebrnej 159 SW na tablicach OLO *****, którą wczoraj mijałem w Częstochowie, na ul. przejazdowej (wlotowa do Czewy od strony Opola). Nie zdążyłem zareagować, a kolega też chyba mnie nie zauważył.

Użytkownik Rowerzysta Avatar aeroDepeche
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 TS

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    Pamiętam SZO (czyli chyba Żory) a jakie tam dalej numery to nie będę mówił żeby nie było A pani była bardzo sympatyczna

Ja tak ze sporym opóźnieniem odpisuje
    Jeśli się nie mylę to jest kobitka, która niedaleko mnie mieszka ;-)
    Mają jeszcze Audi R8, Vipera SRT10 Convertible, 911 GT2 i jakiegoś "plebejskiego" Merca klasy G

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Cytat Napisał aeroDepeche Zobacz post
    Ja tak ze sporym opóźnieniem odpisuje
    Jeśli się nie mylę to jest kobitka, która niedaleko mnie mieszka ;-)
    Mają jeszcze Audi R8, Vipera SRT10 Convertible, 911 GT2 i jakiegoś "plebejskiego" Merca klasy G
    Aaa... To widać jacyś biedacy - bo Ferrari w kolekcji nie mają.. eh.. plebs.. hahaha