[QUOTE=Quattro;816163 Miśki mają jakieś swoje ulubione miejsce przed wjazdem do SG gdzie suszą jadąc od strony SMI?[/QUOTE]
Ostatnio ich tam nie widywałem (ale za często też już tam nie jeżdżę) - jednak zwykle ustawiali się na górce, przy takiej knajpce i "szrotowni" obok - bo wcześniej przez chwilę są dwa pasy, i jak się tam wyprzedza to "prędkość wzrasta",
jednak mam wrażenie, że od kiedy jest A4 - i ruch tam nieco zmalał, to i misiaki rzadziej tam zaglądają,
jeśli już - to czasami stają na wylocie z Gliwic na Pszczyńskiej - też dwa pasy, przechodzące przed skrzyżowaniem na Sośnicę i wylot na A4 w zwężenie - przy zatoczce przystanku, na wysokości "metalowca".
Czy ktos tutaj z obecnych "w okolicy" posiada kabelek do Alfy? Podejrzewam, ze tak - dlatego szukam osoby, ktora moglaby mi pomoc i ma chwilke czasu![]()
Ja posiadam przerobiony kabelek. Chyba w GTV też jest OBD2?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
czesc witam ponownie po pół rocznej przerwie moja alfa dostala nowe serce i jest niezla bestia
Witam Wszystkich Kolegów
Zapraszam serdecznie Alfoholików na Grilla/ognisko do Olkusza 24.03.2012 godzina w trakcie ustaleń 14/15
Srebrny Olkusz<-- więcej informacji
Zjazd na parkingu
Motel Restauracja Victoria
ul. Mickiewicza 18.
32-300 Olkusz.
woj.Małopolskie.
i przejazd w kolumnie aut... na wyznaczone miejsce
zamek w Rabsztynie.
Chętnie bym się pojawił no ale jak mają przyjechać dwa auta no góra trzy jak zwykle to co to za zlot.
---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
Bo ogólnie to przeważnie nikt nie ma czasu.
na dzień dzisiejszy zadeklarowanych mam 8/9 pewniaków ..
i 5 co deklarują obecność na 50% 4 osoby maja drobne wachanie..
wiec mysle ze 14bedzie na pewno..
a to dopiero początek tygodnia wiec zapowiada się obiecująco..
jeszcze jak by wpadłą ekipa z piekarto bedzie spokojnie koło 20+
![]()
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 19-03-2012 o 20:02
Damian kiedy robimy grilla u Ciebie ??![]()
Kiedy tylko chcecie. Ja jestem zawsze otwrty na wszystkie propozycje.
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
U mnie słowo ważniejsze od kasy.
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:16 ----------
A co w zwiąsku z tym zlotem. To chętnie bym się pojawił na torze żeby przegonić swoją maszynke. Czy jest taka opcyja.
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
A na tego grilla to trza by było większą ekipke zmątować. I zrobić kąkretne GRILLOWANIE !!!!!!!!!!!!!!!...