Mi jest ciezko wygospodarowac wiecej czasu niestety. Zona z dwulatkiem smigajacym w okolo i drugim dzidziusiem w brzuszku wymaga ode mnie szybkiego powrotu do domu ale robie co moge, zeby sie chociaz na chwile z Wami spotykac.
Mi jest ciezko wygospodarowac wiecej czasu niestety. Zona z dwulatkiem smigajacym w okolo i drugim dzidziusiem w brzuszku wymaga ode mnie szybkiego powrotu do domu ale robie co moge, zeby sie chociaz na chwile z Wami spotykac.
wierz mi że doskonale to rozumiem![]()
Jak do tej pory nie zauważyłam zniszczeńale muszę dokładnie obejrzeć przy swietle dziennym
) jak nawet cos znajdę, to trudno..., było tak miło, że nawet jakies straty można przeżyć
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
Ja też rozumiem doskonale..., ale miło, że chce Ci się chociaż na trochę do nas wpascTo samo dotyczy Marcina! Szacun chłopaki!!
![]()
Sie dopiero zacznie jak sie drugie urodzi, szczegolnie w pierwszym okresie. Ale bede na pewno w kontakcie korespondencyjnym![]()
oczywiscie nie omieszkam rowniez zamiescic jakiejs foteczki rodzenstwa
a nastepnym krokiem bedzie spotowe, KEN centrowe, bezalkoholowe pepkowe![]()
Jola a gdzie Twoje fotki z wczorajszego spotkania?![]()
Marcin, właśnie znalazłam kabel do aparatu i zamieszczam poniżej kilka fotekale specjalnie się z nimi nie wyrywałam, bo nie są dobre...Załącznik 42698
Ostatnio edytowane przez Jola ; 24-12-2011 o 01:05
Marcin, właśnie znalazłam kabel do aparatu i zamieszczam poniżej kilka fotekale specjalnie się z nimi nie wyrywałam, bo nie są dobre...Załącznik 42698
Ostatnio edytowane przez Jola ; 24-12-2011 o 15:05