Vectra B 93' 1.6 75 KM - była
Honda Accord 99' 1.8 136 KM - była
156 SW 05' 2.4 175 KM - R.I.P
156 SW 05' 1.9 158 KM - była
Ford S-Max 07' 2.0 140KM - jest
Zawsze są dwa uda. Uda się albo nie uda...
Whyyyy?
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Giulia jak nic - widać jeszcze maskowanie na listwie![]()
To Qfałka?
Wysłane z iPhone 6s za pomocą Tapatalk
I te dwuwzorowe felgi. Nowy trend z wloch
Chętnie bym się przesiadł z Julki QV na Julię QVPatrząc po fotach to mam wrażenie, że Gulia zmiażdży wyglądem na żywo BMW 3, Mercedesa C i innych.
A co do awaryjności Alfy i "bezawaryjności" innych marek poruszanej kilka stron temu - chyba każda marka ma swoje wtopy (ale np. Toyota je skrzętnie ukrywa poprzez skrupulatne przeglądy co 15tys km), każde auto ma choroby wieku dziecięcego. A czasem auta uchodzące za awaryjne okazują się całkiem bezproblemowe.
co do awaryjności....
jeżdżę od 6lat 159SW i nie narzekam,
teraz sam nie wiem
od dwóch lat czekam by zmienić brykę na nowszą i zastanawiam się czy kupić np jaguaraXE czy giulie - obawiam się że jak zamówie np w maju alfe to dostanę sztukę z mocno zaawansowaną chorobą wieku dziecięcego
obawy wynikają głównie z przenoszonej ciąży i problemów przy porodzie
co sądzicie?![]()
Jeśli Alfa obierze politykę BMW, czy Mercedesa to rzeczywiście można się obawiać... Ale ich modele to po prostu wcześniaki (wychodzą zanim je dopracują), więc może z Alfą tak nie będzie - chociaż masz rację, o ile po terminie to nie taki problem, tak same powikłania przy porodzie mogą źle wpłynąć na 'malutką'
A propos: znajomy kupił nową C klasę zaraz jak wyszła (czyli przeszło rok temu) i dokładnie po roku silnik się zatarł, wada fabryczna - jest akcja serwisowa na to, ale z jego autem nie zdążyli (miał termin na za 2 tygodnie)![]()
Pozdro,
Bartas