blacha pofalowana, jak by ktoś zaparł się o nią grabą, ale tapicerka spoko kolorek
blacha pofalowana, jak by ktoś zaparł się o nią grabą, ale tapicerka spoko kolorek
Pofalowana. Pisałem o tym w poprzednim poście. Nie wiem czemu.
Jak na szpachlę, to dosyć nietypowe miejsce
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
wygląda to na prawdę dziwnie. Jak nie masz daleko to można podjechac i zobaczyć
czy ktoś się u nich stołował http://allegro.pl/czarna-alfa-romeo-...025179314.html
czy ktoś u nich kupował w ogóle alfę bo ostatnio mieli jeszcze srebrną i widzę że poszła
Ten temat powoli zmierza do rangi kabaretowego. Cóż... 159 tanieją, więc pewnie za rok, na forum pojawią się obecni kierownicy Calibry, czy pomarańczowo - czarnych 156, którzy zaczną podsyłać linki do "igiełek" z Niemiec za 8 900 zł, z przebiegami ~ 150 000 km
.
Pzdr
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
cassiel,
Kolego drogi, nie zrozum mnie źle ! Nie mam nic do osób, które jeżdżą jakimkolwiek samochodem i nie ważne jest dla mnie czy jest to VW, Calibra, czy 156. Uważam, że podziały na kierowców poszczególnych marek są idiotyczne i dziecinne. Podałem przykłady aut (Calibra, 156) korzennie pięknych, ale niestety na tyle tanich, że stały się ofiarami domorosłych "tunerów" z prowincji, przez co coraz częściej na polskich drogach można spotkać tego typu "bolidy":
Dla mnie to jest totalne bezguście i wiocha i tyle. Tacy ludzie na pewno połaszą się na 159 za 8 000 zł - okazję z DE i za niedługo wersji Ti - Made in Poland, będzie więcej niż wyprodukowano
Pozdrawiam
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
Ok zgadzam sie z Tobą. Nie wiem czy zauważyłeś ze takie eksperymenty zdarzają się w przypadku 6tek zdecydowanie częściej w przypadku aut sprzed liftu zewnętrznego. Ująłeś mnie sformułowaniem "korzennie piękne".
Co do zdjęcia to piękno tego egzemplarza rzeczywiście jest dyskusyjne.
Niektórzy wybierają 6kę dlatego żeby nie kupować 9ki złożonej z 3ch przystanków autobusowych, a wystawionych w tej samej lub bardzo zbliżonej cenie.
Ostatnio edytowane przez cassiel ; 12-03-2014 o 12:42