no mam półksiezyce,a podkowy w graficie moga np wygladac tak
no mam półksiezyce,a podkowy w graficie moga np wygladac tak
Dzięki chłopaki za komentarze..
tak tak znam misia.. te moje czarno srebrne podkowy pochodzą właśnie od niego.. swoją drogą bardzo polecam uczciwego Forumowicza jakim jest misiu7911 !!!
przyznam, że zrobiliście mi trochę mętlik w głowie z tymi półksiężycami...
Misiu za ile masz te półksiężyce no i w jakim są stanie i czy jest możliwość pomalowania ich np. na czarny mat??
i czy ewentualnie jakaś zamiana z dopłatą wchodzi w grę??
a doradzcie mi proszę jeszcze w kwestii samego obniżenia zawieszenia. te moje oponki na tych 18tkach to letnie 235/45... i standardowa wysokość zawieszenia.. czy wg was warto bawić się w obniżenie no i ile można maksymalnie bezpiecznie przy tym moim profilu opony .. dodam, że opony są zupełnie nowe także zmiana na niższy profil póki co nie wchodzi u mnie w grę..
Informacje w linku w stopce.wisza na allegro.
Malowanie 350-400 zł metoda " na mokro"
Ktory to kolega na fb na ARGS sie chwali Tomasonami na czarnej 159 ?jak tu jestes to wrzuc tu tez foto
kto jest ten pewnie juz widzial
![]()
Co do tych bardzo szerokich "japanow" zajebioza!! Pytanie tylko gdzie na tym jezdzicu mnie by sie nie dalo
misiu7911 te Brock-i na allegro co masz to ten grafit to mieszales? Czy z jakiejs palety barw brales bo kolor bardzo fajny delikatnyi to malowanie to cena za 1 sztuke?
![]()
Ostatnio edytowane przez loco145 ; 09-04-2015 o 15:30
Była 145 JTD ES 00r.
Była 159 JTDm 16V 06r. boX
Jest Czarna zaraza 159 ViR-r
Mieszany.cena za kpl
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
dzis pstryknięte, może nic szczególnie oryginalnego ale mi się podoba i chcę jednak zostać przy oryginalnej Ti.
Więcej fotek na stronie 8:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...strzala-8.html
pozdr
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Witam, kolego jestem po obnizeniu, mam opony 235/45/18 i obnizenie 25/20+dystans przod 2x16mm i tyl 2x6mm i zadnych problemow. Kolega Rybak zdaje sie miał 18" i 235/45 na sprezynach eibach -30 zdaje sie i rowniez dystans i tez bez problemow. Uwazam, ze na 235/45 -30mm to jest bezpieczny max.
Pozdrawiam