A u Jarka działają bardzo dobrze - testowałem.![]()
A u Jarka działają bardzo dobrze - testowałem.![]()
mam na to patent ale jest trochę roboty z tymjutro będę z tym walczył
mam nadzieje że pomoże
na szczęscie mam drugie podszybie jak coś nie wyjdzie wrócę do oryginalnych dysz
![]()
Panowie sytuacja opanowana, najlepiej jest zeszlifowac miejsce w którym siedzi dysza no i musiałem delikatnie podnieść maskę na zawiasach bo poprostu gdy była zamknięta opuszczała dysze i strumień wody psiukal po wycieraczkach, a teraz jest idealnie ☺
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No to tez jest dobre rozwiązanie ale powiem Ci ze nie pomyślałem o tym. Maska musiała być kiedyś ściągana bo z jednej stronybyła niżej niż z drugiej ☺
RozumiemNie no jeśli jest opcja go spiłować to zawsze lepiej jego jak podszybie[emoji14]A maska bardzo możliwe, choć nie zawsze, bo może jeden amor słabiej trzyma i po jakimś czasie maska może z jednej strony pójść wyżej a drugiej niżej. Także reguły nie ma,chyba że na śrubach widać ze były ruszane[emoji14]
Amorki nie mają przecież wpływu na ustawienie maski. Regulacja jest na zawiasie.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Nie bardzo. Zawias jest na stałe. Amorek tylko służy do łatwiejszego otwarcia i podtrzymania maski.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Ogólne moje spostrzeżenia przy montażu tych dysz są takie ze te od skody są dużo wyższe od tych oryginalnych i trzeba spilowac po długości no i na wysokości bo są za wysokie i niestety są opuszczone na sam dół a i tak delikatnie za wysoko pryskaja