Dokładnie.Ktoś zapytał o cenę wiec ją podałem. Jak już napisałem,mam zamówione kolejne auto.Jesli alfa sie sprzeda za tyle za ile chce to ok,jesli nie ,to będę miał 2 śniezynki w domu i tyle. Wcale nie mam parcia na pozbycie sie alfy.Natomiast pisanie ,że ktos przesadził z ceną jest według mnie nie na miejscu.Moja sprawa za ile wystawię auto.Komuś to sie nie podoba ,to niech nie interesuje się ogłoszeniem.Jesli mam ją sprzedać za 50 tys, to wolę zostawić ją swojej kobiecie niz komus w promocji uszczesliwić zycie .Same komplety opon są wartości dobrych 5 tys, ale to nie miejsce na szczegóły.
Co do wyższości salonu polskiego nad włoskim: mam hiostorie serwisową,jesli ktos chce to dzwoni do danego serwisu tam informują co było robione,kiedy zmieniane oleje,filtry,przy jakich przebiegach itp.Dla jednych to żadna sugestia dla wyższej ceny, dla innych dowód na szczery przebieg i konkretną historie auta.Kto co woli.NIkomu nie bronie kupywać "perełek" za 35 tys tak jak i igieł za 60 tys.
Ps.156 też sprzedawałem w cenie sporo powyżej średniej allegrowej.Liczyłem się z długim oczekiwaniem na konkretnego klienta.Rzeczywistość to zweryfikowała, czekałem zaledwie 3 tygodnie...