Moje daly rade kilka razy . 2006r... Zamowione juz nowe.
Właśnie niechce sytuacji ze nowe beda sie tak otwierać że aż będą się chciały wyrwać![]()
Nie ma takiej opcji. Sprężynka tylko podrzuca, a amortyzatory wykonują resztę![]()
Na wcześniejszym zdjęciu widać zielone sprężyny... Miał ktoś je założone czy wszyscy tylko niebieskie?
U mnie już zamontowane. Sprężyny niebieskie. Wszystko działa jak należy![]()
jaki koszt sprężyn ?? i jak to się zamawia![]()
koszt ok 27zł z wysyłką, a co do zamawiania to wysyłasz maila z zapytaniem o koszt sprężyn a oni wysyłają Ci ofertę i szczegółowy opis co dalej
Ja też mam niebieskie, ale siłowniki czasami się "buntują" i nie dają rady. I z tego co szukałem nowych to znalazłem dwa rodzaje, różnią się skokiem tłoka, jedne mają 180mm a drugie 200mm, wie ktoś jakie powinny być?
Ostatnio edytowane przez kamel85 ; 15-06-2015 o 21:59
No to doszły nowe siłowniki. Po zamontowaniu taki wystrzał, że musiałem jednak coś zmienić. Zdemontowałem jedną ze sprężyne i zostawiłem tylko na jednym siłowniku. Myślałem, że może klapa będzie się krzywo zamykać, ale nic z tych rzeczy. Poza tym nie ma takiego odrzutu wybijającego zęby, a normalny, fajny rzut, a potem już działają siłowniki, które sądzę, że nie potrzebują nawet tyle mocy, by unieść klapę![]()
U mnie to samo .Na 2 nowych silownikach prawie klape wyrawło