Jak uaktywnisz klakson to będzie to prawdziwy EKOTERRORYZM
Nie no, ale serio takie coś by się bardzo przydało... ja wiem, że to trwa 10 minut, ale dla innych mogłoby to być pomocne.
Jak uaktywnisz klakson to będzie to prawdziwy EKOTERRORYZM
Nie no, ale serio takie coś by się bardzo przydało... ja wiem, że to trwa 10 minut, ale dla innych mogłoby to być pomocne.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
maly_777 się z nami ewidentnie bawi i nas trollujeNic nie chce zdradzić
Mały_777... no to teraz słuchaj: zaleca się obciążyć dodatkowo silnik... może warto włączać automatycznie odbiorniki? Np grzanie tylnej szyby i lusterek zewnętrznych, załączenie kompresora klimy itd.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Nooo! Czekam z decyja czy usuwac dpf. Kiedy, kiedy, kiedy?![]()
Ja proponuję żeby jeszcze szyby Góra dół chodziły. A tak na poważnie to migajaca kontrolka zapchanego filtra było by spoko
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Prawie widzę skończone![]()
Ostatnio edytowane przez dejon ; 03-11-2015 o 05:55
Jakie aspekty prawne? Chyba, że sie boisz o to, że DPF będzie bardziej sprawny, a użytkownicy będą wiedzieli co i jak sie dzieje. Wtedy rzeczywiście może być problem. Unia lub co gorsze - producent - stwierdzi, że naprawdę da się z tym żyć i wyda poprawkę dyrektywy w sprawie karania programistów za to, ze naprawdę robią coś w kierunku ekologii...
Poza tym jakoś sprzedawcy wszelkiej maści bejerów do aut przepisami się nie przejmują - napis "tylko do użytku poza drogami publicznymi" załatwia sprawę...
producent nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenia pojazdu. Instalujesz na własne ryzyko
czekam