Dodałem, że ja ich nie znalazłem, chociaż faktycznie jakoś szczególnie nie szukałem, bo wolę to robić ekranie laptopa, niż smartfona, być może mam zbyt grube paluchy, bo "palców pianisty", nie ma na pewno- jakoś niespecjalnie odniosłeś się do wpisu, że zarówno Alfa OBD, jak i MES, to takie "zabawki", ale do tego już zdążyłem przywyknąć, a widząc, że masz sporą wiedzę, cieszę się, że akurat moje posty prostujesz, traktując inne, jako prostowania niewarte, bo ja na tym forum, również się uczę
![]()
Ostatnio edytowane przez yaniq ; 20-07-2023 o 15:55
I kolejny raz potwierdziłeś swoją hipokryzje. Nie czepiam się poprostu czytam co piszesz. I samo wychodzi. Ale najlepiej innych oceniać siebie nie widząc.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Jak cytujesz to wstawiaj całość a nie cześć tekstu.
Po co mam wstawiać cały tekst, skoro odnoszę się do konkretnego fragmentu? - zapytałeś, czy MES jest aplikacją, a ja Cię zapytałem, czym wg Ciebie jest aplikacja - co jeszcze powinieniem był zacytować?
Wczoraj zapytałem, czy mógłbyś mi przysłać udzkodzony zamek, który zastąpiłeś sprawnym, a Ty mi na to, że jesteś w Niemczech, na co ja Ci, że poczekam aż wrócisz, a Ty mi, że nie będziesz rozbierał drzwii, że żebrzę o zamek i jestem debilem - czyżbyś miał aż takie problemy z pamięcią, bo mod usunął wpisy?
Ostatnio edytowane przez yaniq ; 20-07-2023 o 16:25
Ale czego miałoby to dowodzić, bo nie za bardzo rozumiem - przedstawiłem Ci przebieg wczorajszej i dzisiejszej dyskusji, który fragment nie odpowiada prawdzie, bo ja piszę o meritum, a nie Twoich wyobrażeniach - wczorajszym tematem był zamek drzwi, a dzisiejszym MES - czego nie zrozumiałeś i co chcesz udowodnić?
Odpowiedziałem Ci ze mam na głowie inne sprawy niż to żeby po powrocie wysyłać ci ten zamek tego też nie pamiętasz? Poza tym pisałem o twojej hipokryzji a jieno zamku i mesie i co tam jeszcze wymyśliłeś znowu. Daj se juz spokój.