No to czyli jak ja posiadam model 159 z silnikiem 2.2 jts z łańcuchem rozrządu to jest on dożywotnio czy jednak muszę go wymienić jeśli tak to przy jakim przebiegu??
No to czyli jak ja posiadam model 159 z silnikiem 2.2 jts z łańcuchem rozrządu to jest on dożywotnio czy jednak muszę go wymienić jeśli tak to przy jakim przebiegu??
Nie jest dożywotnio. Jak się rozciągnie, jest do wymiany. O tym właśnie jest ten temat.
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Ok wielkie dzięki będę tak robił :-)
- - - Updated - - -
A jakiś limit jest na łańcuch np ze po 150 tys trzeba wymienić czy nie ma żadnych norm??
I o taką odp wam dziękuję panowie milej niedzieli idę się nacieszyć moim nabytkiem:-)
No tak tylko chce żeby wszystko działało jak powinno dlatego pytam a silnik to tak jak unas serce musi być wszystko na tip top
Jak kolega pisze, więcej do szczęścia nie trzeba
- - - Updated - - -
[QUOTE="Gepard";1369488]No tak tylko chce żeby wszystko działało jak powinno dlatego pytam a silnik to tak jak unas serce musi być wszystko na tip top[/QUOTE]
Naprawde Ci zycze zebys nie musial reanimować lancucha
[COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR]
Na razie nie mam odpowiedniego egzemplarza do testowW warszawie jts jak na lekarstwo a po kraju nie chce mi się jezdzic. Teraz to by była sztuka dla sztuki.
Ale plan jest na koncowke roku, na razie ciułam srodki finansowe. Ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka![]()