Kółko zębate napinacza jest już mocno zużyte. Czy jest to część zamienna, czy do wymiany cały napinacz?
Mam wrażenie, że stan magazynowy wyczerpany, czy ktoś ma kółko lub napinacz w bardzo dobrym stanie?
Kółko zębate napinacza jest już mocno zużyte. Czy jest to część zamienna, czy do wymiany cały napinacz?
Mam wrażenie, że stan magazynowy wyczerpany, czy ktoś ma kółko lub napinacz w bardzo dobrym stanie?
Weź pod uwagę kolego że w napędzie rozrządu zużywa się wszystko razem, a co za tym idzie stare kółko jest dotarte do starego łańcucha.
W rowerze też nie zmienia się samego łańcucha tylko komplet z zębatkami, tak samo jest w przypadku innych napędów łańcuchowych zastosowanych w różnych dziedzinach techniki.
A napędów do 8v jak wszystkim wiadomo brak![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Kuba, jak często zmieniasz łańcuch w rowerze to zębatek nie trzeba ruszać.
Tylko weź tu często zmieniaj łańcuch rozrządu![]()
czyli jak dobrze rozumiem rozrzadu do 8v nie mozna juz kupic?
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
Łańcuch można ale koła niekoniecznie, zaraz zerknę w Epera.
---
Wg Epera z lutego '11 można kupić jeszcze koło pośrednie i koła wałków ale do całej układanki długiego łańcucha brakuje koła napinacza - to jest niedostępne, chyba że się ostało w jakimś magazynie jeszcze. Niedostępne też jest koło na wale.
Ostatnio edytowane przez kasztelan ; 06-11-2012 o 21:39
Podaj numer Vin i daj mi ze dwa dni - poszukam. sklep@autosklep24.pl
Gepard szukaj, wiadomo o co chodzi - o napęd do TS-a 8v. Napisz co znalazłeś, chętni się znajdą...
QBA, tego się właśnie obawiałem...
Kolo wydechowe dostępne w tanimfiacie w okolicy 290zł. Dolotowego nie było, łańcucha też nie.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Napinacz i łańcuch wyczerpane bez możliwości zamówienia...
Łańcuch dostępny mocniejszy Iwis'a za granicami.