Wrzuć zdjęcie. Jeśli kolor jest złoty to duże prawdopodobieństwo, że to prążkowane aluminium. Standard w wersji Distinctive.
Adapter 1 jest konieczny do obsługi systemu ABS i xenonów.
Wrzuć zdjęcie. Jeśli kolor jest złoty to duże prawdopodobieństwo, że to prążkowane aluminium. Standard w wersji Distinctive.
Adapter 1 jest konieczny do obsługi systemu ABS i xenonów.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Tym niebieskim kabelkiem na usb wykasuje inspekcje serwisowa? mam fesa ale nie chce sie polaczyc ;/
Co do plastików, mam coś takiego:
![]()
z tym że nie jest to okleina ze wzorem bo jak się po tym przejedzie to jak po "tarce". sorry za zdjęcia ale jest noc i lipa ze światłem bo odbija flesha jak hu..... . Nie mogę ogarnąć czy to plastik, ale coś czuje że nie bo jest podrapany a nie ma przetarć tylko rysy. Myślałem nad oklejeniem ale przez tą "tarkę" chyba nic z tego.
Co do kabla, to wystarczy w sumie że kupie ten jeden http://allegro.pl/elm-327-1-4-pl-eur...181721733.html i ogarnę wszystko ? o ile będzie miał ten przełącznik i usunięty rezystor ? czy będę potrzebował jeszcze tego kkl ?
Co da się ustawić w kompie jeśli chodzi o takie dodatkowe "bajery". Mówiłeś tam o xenonach, co z nimi ? da się je ustawić żeby się odpalały (ważne dla mnie) po uruchomieniu silnika z automatu czy tylko ręcznie, teraz mam manetkę w pozycji włączone i tak odpalam i gaszę auto. Poprzednio miałem peugeota 407 i tam się dało poustawiać chyba wszystko, ponoć jak w komputerze stacjonarnym, dla tego też pytam.
Kolejne pytanie. Podobno wersje przed liftowe miały czerwone podświetlenie zegarów, a u mnie są białe![]()
czy to zależy od wersji? tak jak tu piszą http://www.forum.alfaholicy.org/159_...e_zegarow.html moja alfa 2006 rok, czerwiec jc.
i chyba ostatnie pytanie (narazie) jak w końcu rozpoznać jaka jest wersja wyposażenia ? jest to gdzieś zapisane czy coś ? z takich dodatków to mam xenony, tempomat, sterowanie z kiery, czujniki zmierzchu i deszczu (swoją drogą to w porównaniu do czujnika deszczu w 407 to alfa mogła by się wiele nauczyć, ale to tak na marginesie) i nie wiem co tam może być jeszcze, jest hill holder o ile to nie standard, ponoć można było dokupić wiele dodatków dla tego też nie wiem co jest co.
Z góry dzięki i sorry za takie długie teksy![]()
Mam AR 159 17TBI, czy tak samo się to kasuje w tym silniku?
Czy można z tym komunikatem jeździć ?
Dlaczego nie potrafię się połączyć z Przegląd-Service interval reset ? Może by tylko adapter typ1 pomógł?
Masz alu....przecież jest nawet "zimne"[emoji4] To jest blacha alu na plastikach umieszczana.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
Czy może ktoś napisać co kryje się pod zakładką LICZBA KUPONÓW PRZEGLĄDU? Co trzeba ustawić po wejściu jakie parametry?? Nie chce czegoś zepsuć.DZiekuje
Cześć mam także problem z komunikatem olejowym, czy ktoś mógłby podesłać pełną wersję Fesa, bo wszystkie, które pobieram mimo zapewnień okazują się wersjami Free. Mój mail emil.wrobel1985@gmail.com Dzięki
Tu Masz najprostszy sposób jak to zrobić
https://youtu.be/EBnjeSvPlmA