Dlaczego wam to tak ładnie wychodzi ;(![]()
Dlaczego wam to tak ładnie wychodzi ;(![]()
Całoś można ładnie okleić oczywiście ale efekty jakie osiągałem w kolicy guzików są najgorsze. Gdy otwory wycinałem równo z krawędziami widać było lekkie przebłyski srebrnego spod spodu, najgorzej tam gdzie sa diody. A niestety gdy zawijałem ją do środka wtedy guziki nie mieściły się w otworach (nie kierownicy są gumowe i to pozwoliło mi "nagiąc" wymiary.
Z konsolą dodatkowo będzie ten problem że tam sa otwory z termometrem i te małe żeberka nie wiem jak zrobić aby ładnie wyszło :/
No i radio, multum małych guziczków i wnęka na wyświetlacz...
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
A gdybu konsole najpierw prysnac na czarno? Z oryginalnym radiem fakt troche lipa, ale np ja mam inne (czarne)PS. Fajnie wyszlo na kierownicy... ja mysle jeszcze o plastikach drzwi, tych gdzie sa przelaczniki od szyb
![]()
Można pryskać ale co gdy efekt z folia i tak będzie beznadziejny? Kolejne malowanie an srebrno?
Jeszcze raz spróbuje podejść do przycisków w najbliższych dniach. Zobaczę czy uda mi się coś udoskonalić w robocie.
A co do plastików w drzwiach, nie uda ci się tak foli naciągnąć żeby uchwyt wypełnić chyba że będziesz chciał mało gustowna krawędź pozostawić![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
A co myslicie o oklejeniu lusterek zewnetrznych folią "Aluminium szczotkowane" ?
http://moto.allegro.pl/3m-folia-alu-...419665625.html
dzisiaj właśnie około południa wysłałem maila do pewnej firmy oklejającej auta i odesłali mi odpowiedż odnośnie oklejenia auta całego mam czarne a całe w carbomie chciałem liczyłem ok 4 do 5 tyś mysle co tam nikt takiego tu nie ma jeszcze nawet odłożyłem na to wakacje idą polece do Polski i sibie odpicuje auto ale... 8000 tyś netto zawołali ło jeny to nie odpuszczam żona juz mi piszczy że wicej na nią wydajesz niz na mnie, a ja jej mówie kotku ona młodsza...
Pomysł dobry z samorubką poprubuję i wstawie fotki...
Pozdrawiam...![]()
Zobaczymy jak wróci gotowa co warta jest hydrografika. Jaki koszt i czas realizacji takiej operacji?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Czas realizacji to 3-4dni, co do cenny to ustala się ja inwidualnie, za moja konsole chcą 250zł,
EDIT:
Czas oczekiwania na moja konsole wydłuży się do 2tygz powodu mojego niezdecydowania ;D
Konsola miała mieć wzór HD-56, ale jak zobaczyłem zdjęcie gotowego produktu http://hydrografika.pl/images/ssgallery/images/743.jpg , to rozmyśliłem się.
Zadzwoniłem do właściciela czy jest możliwość zmiany wzoru na HD-34, ale z podkładem białym (żeby wzór był jaśniejszy). W odpowiedzi dostałem, ze musi zamówić ten wzór ale to trochę potrwa
Ale mam nadzieje ze warto.
HD-56
HD-34
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 01-03-2011 o 18:39