Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Temat: Świece do TS + LPG

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał nietyx Zobacz post
    Od dłuższego czasu nie ma ich, oraz nie ma żadnej informacji kiedy będą. Problem jest taki że auto musi jeździć a nie stać dlatego szkoda pisania ciągle i przypominania że są można cały czas kupić w tak atrakcyjnej cenie
    Czytasz co ja napisałem?! "Przez ponad kwartał można je było kupić..."

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

Cytat Napisał Matikskw Zobacz post
    Duże świece 0,9 mm małe 0,8 a ciekaw jestem ile w tym prawdy że przy LPG dobrze dać o 0,1 mm mniej... hehe tez pisałem do tego sprzedającego o zwykle bo gdzieś tam proponował komplet NGK za 13 plnow ale w zenicie juz jest chyba chłop wystrzelony. a u mnie wypatrzyłem w mieście w sklepie mot. za nie cale 200 kwitów zwykłe NGK. kupiłem na allegro magnetti marelli za stowke komplet duze są 3 elektrodowe. też myślałem kopić ze 3 kompleciki za 260 złoty :] ale po co robić konkurencje fachowcowi z resztą koledzy robią mu lux reklamę twierdząc że w TSie muszą być ONLY platynowe świece więc trybo hula tu na forum jak należy

---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

http://www.iparts.pl/auto-czesci/swi...10-100151.html

---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:31 ----------

http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=66456
    Pokaż mi post w którym ja napisałem, że do TSa tylko NGK platynowe podchodzą!!! Pisałem wyraźnie, że one są najlepsze i to szczególnie, że przy cenie 250-260 zł nie ma sensu kombinować z zamiennikami. Nikt tutaj nikomu reklamy nie robi tylko stara się pomóc innym użytkownikom. Jak już kupiłeś te magnetti marelli to nie mąć wody tylko ciesz się swoim sprytem.

Ponawiam prośbę o nie pisanie grypsami bo tych wywodów nie da się ani przeczytać ani tym bardziej zrozumieć.

A te linki to co niby mają prezentować?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar nietyx
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    .

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer27 Zobacz post
    Czytasz co ja napisałem?! "Przez ponad kwartał można je było kupić..."
    Czytam, tylko że mowa jest o czasie teraźniejszym nie przeszłym. Dziś, teraz, w tym momencie NIE MA świec platynowych za 260 zł i nie zapowiada się aby były.

Mieszka w
    Gorlice
    Auto

Domyślnie

Będą prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (informacja od samego sprzedawcy bo jakoś wszyscy chcą kupić a nikt na maila podanego w ogłoszeniu i gg nie pisze...). Przecież wiecznie nic nie trwa a tych zestawów poszło trochę na naszym forum.

Matikskw
    Gość

Domyślnie

mi poleciał rozrząd teraz tak jak tam ktoś wyżej wykrakał i mówił dwójkę ja się zamknę w półtoraku, kumpel w pracy z którym gadam często na temat auta słyszał o rozmowach na forum to mówi mi napisz im tam na forum ze ci padł to ci powiedzą ze pewnie od świec bo nie miałeś platynówek hehe taki morał z calego tego tematu haha
    Ostatnio edytowane przez Matikskw ; 19-03-2011 o 16:05

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Brzesko
    Auto
    Alfa Romeo 159 Ti JTD Alfa Romeo GT 1.9 JTD
    'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
    Jeremy Clarkson

Mieszka w
    Gorlice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał tomrk@r Zobacz post
    To ten sam sprzedawca.

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

Cytat Napisał Matikskw Zobacz post
    mi poleciał rozrząd teraz tak jak tam ktoś wyżej wykrakał i mówił dwójkę ja się zamknę w półtoraku, kumpel w pracy z którym gadam często na temat auta słyszał o rozmowach na forum to mówi mi napisz im tam na forum ze ci padł to ci powiedzą ze pewnie od świec bo nie miałeś platynówek hehe taki morał z calego tego tematu haha
    Jak kolega taki elokwencik to niech Ci teraz powie dlaczego to rozrząd nie wytrzymał...

Gdybyś poczytał dokładnie nawet na stronie innych producentów niż NGK wiedział byś dlaczego platynowe lub irydowe świece są wiele lepsze od zwykłych. Podobnie ma się rzecz w kwestii rozrządu. Stosując się do wielu rad w co najmniej kilku tematach na forum nie ma szans, żeby rozrząd "poleciał". Pewnie zjadło zęby na pasku albo?

Matikskw
    Gość

Domyślnie

nie miałem wpływu na rozrząd który ktos zakładał kiedyś... kupowałem od osoby która ma pieniądze i stać ją na naprawy w ASO wiec wywnioskowałem że nie bedzie lipy... mechanik mów że ktoś ostatnio zrobił to co się zwykle robi, sam pasek głomby wymieniły i ktos wogóle poustawiał huowo pasek balansujący... pewnie w blaszaku gdzieś męcone do K nędzy. pasek kupiłem Gates tera, oba paski znaczy i rolki INA. tu niema co manewrować w rady typu najdrożej róbcie najdrożej jak się da i gdzie się da NAJDROŻEJ będziecie mieć KOTA na sete. bo te paski i rolki przeważnie się sprzedaje, niekoniecznie na allegro Continteh ponoć lepszy producent pasków ale akurat nie było tych...