Masz rację, temat kompletnie bez sensu, wnioskuję o natychmiastowe zamknięcie tego tematu.
Masz rację, temat kompletnie bez sensu, wnioskuję o natychmiastowe zamknięcie tego tematu.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
147 GTA to kobiece auto...
147 jest zajebiaszcza a 147 GTA jest zajewyjebiaszczaChoć 164 i 75 są fajniejsze
![]()
Oj tam z tymi kobiecymi Alfami - myślę, że nie ma kobiecych Alf, dopóki są mężczyźni, którzy tymi Alfami jak 147 czy Mito z chęcią będą jeździć. Ja tam bym mógł sobie Mito po mieście jeździć i wcale nie czuł bym się w nim dziwnie. Natomiast kobiece auta istnieją i wg mnie są to takie, do których normalny facet z własnej nieprzymuszonej woli raczej nie wejdzie. Dla mnie to Ford Ka i Renault Twingo pierwszej generacji - mają styl damskich torebek![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Ale macie problem.... każdy jezdzi takim autem jak mu się podoba, i bez różnicy czy to ma być 156 czy 147 dla kobiety lub faeta, każdy ma swój gust i sam wybiera to co mu się podoba.
Kolego maciekk to po co teraz odpowiadałeś w wogóle nie w temacie?? Każdy ma swoje zdanie i każdy je może wyrazić.