"Dopóki nie usłyszysz gniecionej blachy nogi z gazu nie zdejmiesz".
Przestroga dla innych.
"Dopóki nie usłyszysz gniecionej blachy nogi z gazu nie zdejmiesz".
Przestroga dla innych.
Ostatnio edytowane przez korzen ; 11-07-2011 o 20:15
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
kolo Rzeszowa jest droga dluga prosta a na koncu ostry zakret a na wprost za ogrodzeniem staw
jakis gosc w zime jechal w nocy i wylecial do zamarznietego stawu auto stanelo w plomieniach i splonal w aucie
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
mi się kiedyś zdarzyło przejechać przez skośne rondo w Chorzowie Batorym przy wylocie na A4, z prędkością 180 poprzednią bellą i skończyło się lotem w powietrzu, oraz pęknięta miską olejową2 raz bym, tego nie powtórzył, ale warunki były szczególne, była noc i ścigał mnie "zazdrosny" koleś który chciał mi łomot spuścić
![]()
Fotek jak nie widac tak nie widać pewnie ściema i blef ot tak o by nabić post![]()
liked Twoje zachowanie jest poparte czymś, też bym tak zrobił;p jak zapi....lać to zapi....laćwiałes przed kolesiem jak by Cie zlapali
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
"-dokąd się Pan tak spieszy?
- Sto złoty Panu wioze."![]()
a tutaj to wszyscy rozważni kierowcy którzy nigdy nie łamali przepisów... kolejna porażka. krytykować kogoś za takie same błedy jakie się również popełnia
Takie rzeczy tylko w Erze
Jazda z prędkością 180km/h - extra
Rozwalić Alfe - bezcenne...
Za naprawe i głupotę zaplacisz karą MaestroCard
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Chyba Panowie mało po Polsce jeździcie na wielu trasach krajowych są zbudowane ronda i nie ma tam terenu zabudowanego. Kolega po prostu nie zwracał uwagi na znaki i pojawienie ronda go zaskoczyło - to tylko świadczy o małych umiejętnościach kierownika
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)