ja chyba jednak nie dam rady na 19;30 nie wyrobie sie raczej i niewiem czy w ogole dam rade.. ale jak bede mogl to przyjade na pewno.
ja chyba jednak nie dam rady na 19;30 nie wyrobie sie raczej i niewiem czy w ogole dam rade.. ale jak bede mogl to przyjade na pewno.
dopisz dopisz zaraz pojade ja umyć i sie pojawie
19:30 pod Kauflandem:
1. BajduS
2. Kobielczak
3. "nowy" jeszcze nie alfaholik - kolega w GTV
4. alfadrian5. aires896. Gopcio7. Tomasz ;D
wpadłem dosłownie przelotem i chyba nawet jakieś alfy widziałem.
niestety nie mogłem się zatrzymać nawet na moment :/
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Ogolnie klapa... z kilku osob przyjechaly 4 auta.. w tym jedno sie zgubilo w drodze pod m1
Moze nastepnym razem zjawi sie wiecej osob.
Następnym razem obiecuje poprawe.
Kolega nakłonił mnie do złego i wyszło tak że mnie nie było.
a ja byłem pod M1 ale tak szybko mi kobielczak uciekłeś że nie dałem rady Ci nawet pokiwać nie wiem gdzie się tak śpieszyłeś![]()
Witam
byłem w niedzielę na zakupach w M1, więc podszedłem zerknąć co tam się dzieje (tak przed 20.00) Było sporo zaparkowanych aut, może ze dwie - ale nie oramkowane alfy (166 z SZ i 156 z SL). W większości chłopcy kręcili się w kółko, ale sami nie wiedzieli chyba po co?
zatem pytam z ciekawości - czy to tylko takie "stroszenie piórek" (chociaż kilka bryczek wyglądało na "śpiochy") i już... - czy może coś potem z tego (i gdzie) wynika?
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Archi ; 20-09-2011 o 19:34
z tego co mnie słuchy doszły, nic się nie działo panowie z kogutami spalili wszystko...
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Archi - Tam przyjezdzaja rozni ludzie
Jedni spotykaja sie zeby pogadac.. czesto tam Astry i Omegi robia swoje mini spoty, duzo tez jest ludzi czekajacych na jakies "popisy". Nie brakuje ludzi na motorkach, ktorzy smigaja na prostej kolo sklepu ,,Meble Bodzio".
W ostatnia niedziele bylo dość marnie. Policja sie krecila jednym radiowozem... i każdy bał się conieco pokazac.