Kuba mała prośba popraw napisy na czerwono,bo słabo widać białe litery na szarym tle,a do tego tusz mi się kur.. w drukarce skończył,a miałem porobić z tego takie małe wizytówki ,i za wycieraczki wkładać każdej napotkanej alfie
borsukmax jeśli pomniejszysz to do rozmaru wizytówki, i jakoś zmieścisz parę wizytówek na 1 kartce mógł byś wrzucić na forum
Podrukował bym też i wkładał, a nie mam czasu się w to bawić ;/
Z czerwonymi napisami![]()
Dobra to ja zadam takie może dziwne pytanie. Jak gdzieś to opisane to mnie uświadomcie.
Czy organizator zlotu mógłby umieścić dokładny plan imprezy. Bo np.o godz. rozpoczęcia dowiedziałem się z ulotek powyżej.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Co do konkretów to jak najbardziej wszystko zostanie napisane. Ale musze uzgodnić jeszcze wszystko z Automobilklubem i sponsorem. Pod koniec tygodnia będę już wszystko wiedział i napisze co i jak.
Jeszcze jest czas na takie informacje. Jak będzie coś wiadomo to przecież właściwa informacja się pojawi. Teraz należy trzymać kciuki by pogoda była jak dziś i wszystko będzie w porządku![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Do kiedy zapisy?
Zapisy poprzednio były do ostatniego dnia - im nas więcej tym weselej.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]