Tak takdobrze mówisz, alfa tam często w Bąkowie stoi bo mam tam kobiete, a ja mieszkam we wsi obok - pruchna
![]()
Tak takdobrze mówisz, alfa tam często w Bąkowie stoi bo mam tam kobiete, a ja mieszkam we wsi obok - pruchna
![]()
Taaaa..... zawijam kiece i lece.... Widzisz jkm. Tak jak Ty źle trafiałeś tak jest sporo takich co dobrze trafiali. Przelatałem tylko dwa kpl zimowych i jedne letnie które kupiłem z alfą. Zawsze patrzę na ręce mechanikom. Przy wyważaniu też. Znam się na tym i nigdy tak ogromnego problemu nie było. Może za mało opon miałem? Możliwe. Ale nie zapominaj że one kosztują połowę albo jeszcze mniej. I nawet jak mi się następnym razem trafi nie wyważona to mam to w głębokim poważaniu za te pieniądze.
A Wy tu się spieracie jakbyśmy opony do F1 wybierali.
Tak jak mówiłem - każdy wybiera to co woli. Nie ma sensu kogoś zmuszać do swoich racji. Mi jest bdb z bieżnikowanymi na zimę bo daleko nie latam, w śniegu i na drodze spisują się bardzo dobrze a jak szukacie opony która będzie dobra na wodę, na lód, na metr śniegu i nie będzie się ścierać a do tego będzie tania to sobie kupcie helikopter ku**a![]()
Ostatnio edytowane przez KamilloV8 ; 09-10-2011 o 22:23
Hehe Raz tam za szkołą wyprzedzałem czarną 145 ale 146 nie kojarzęMoja dosyć często stoi koło Daltransu przy tej głównej drodze, widać masz dobą pamięć
![]()
Hhhhmmm to było jakiś dobre półtorej miesiąca temu - też mam pamięć do alf. jechałeś wtedy jak się nie mylę z kobietąnapisz na gg
O proszę jak się temat rozluźnił![]()
Starałem się załagodzić sytuację przed snemkurde tak się tylko zastanawiam czemu w dziale z widzianymi alfami mnie nikt nie wypisuje, jedynie jak przyjdzie co do czego to juz z 10 osób w jakich tematach wyskoczyło, że mnie widziało tam lub tam ;p
Temat aż kipi! ;p Myślę, że można zamknąć żeby bałaganu nie robić. A kto zainteresowany owym tematem to lektura do czytania jest i do wyciągnięcia wniosków![]()