Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 158

Temat: Opony bieżnkowane na sezon zimowy

KamilloV8
    Gość

Domyślnie

Tak tak dobrze mówisz, alfa tam często w Bąkowie stoi bo mam tam kobiete, a ja mieszkam we wsi obok - pruchna

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Taaaa..... zawijam kiece i lece.... Widzisz jkm. Tak jak Ty źle trafiałeś tak jest sporo takich co dobrze trafiali. Przelatałem tylko dwa kpl zimowych i jedne letnie które kupiłem z alfą. Zawsze patrzę na ręce mechanikom. Przy wyważaniu też. Znam się na tym i nigdy tak ogromnego problemu nie było. Może za mało opon miałem? Możliwe. Ale nie zapominaj że one kosztują połowę albo jeszcze mniej. I nawet jak mi się następnym razem trafi nie wyważona to mam to w głębokim poważaniu za te pieniądze.
    A Wy tu się spieracie jakbyśmy opony do F1 wybierali.

KamilloV8
    Gość

Domyślnie

Tak jak mówiłem - każdy wybiera to co woli. Nie ma sensu kogoś zmuszać do swoich racji. Mi jest bdb z bieżnikowanymi na zimę bo daleko nie latam, w śniegu i na drodze spisują się bardzo dobrze a jak szukacie opony która będzie dobra na wodę, na lód, na metr śniegu i nie będzie się ścierać a do tego będzie tania to sobie kupcie helikopter ku**a
    Ostatnio edytowane przez KamilloV8 ; 09-10-2011 o 22:23

jkm
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Taaaa..... zawijam kiece i lece.... Widzisz jkm. Tak jak Ty źle trafiałeś tak jest sporo takich co dobrze trafiali. Przelatałem tylko dwa kpl zimowych i jedne letnie które kupiłem z alfą. Zawsze patrzę na ręce mechanikom. Przy wyważaniu też. Znam się na tym i nigdy tak ogromnego problemu nie było. Może za mało opon miałem? Możliwe. Ale nie zapominaj że one kosztują połowę albo jeszcze mniej. I nawet jak mi się następnym razem trafi nie wyważona to mam to w głębokim poważaniu za te pieniądze.
    A Wy tu się spieracie jakbyśmy opony do F1 wybierali.
    Okk może i się znasz, ale w teorii inaczej wygląda niż w praktyce. Na zebraniach wiele razy był poruszany temat bieżnikowanych, wiec proszenie wciskaj mi tu kitu.

Cytat Napisał KamiloV8
    Tak tak dobrze mówisz, alfa tam często w Bąkowie stoi bo mam tam kobiete, a ja mieszkam we wsi obok - pruchna
    Ahh nie ładnie to tak wyprzedzać 2ga alfkę Czarna 146 pozdrawia

KamilloV8
    Gość

Domyślnie

Hehe Raz tam za szkołą wyprzedzałem czarną 145 ale 146 nie kojarzę Moja dosyć często stoi koło Daltransu przy tej głównej drodze, widać masz dobą pamięć

jkm
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KamilloV8 Zobacz post
    Hehe Raz tam za szkołą wyprzedzałem czarną 145 ale 146 nie kojarzę Moja dosyć często stoi koło Daltransu przy tej głównej drodze, widać masz dobą pamięć
    Tak, tak to było w okolicach szkoły Do alf mam zawsze dobra pamięć

KamilloV8
    Gość

Domyślnie

Hhhhmmm to było jakiś dobre półtorej miesiąca temu - też mam pamięć do alf. jechałeś wtedy jak się nie mylę z kobietą napisz na gg

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

O proszę jak się temat rozluźnił

KamilloV8
    Gość

Domyślnie

Starałem się załagodzić sytuację przed snem kurde tak się tylko zastanawiam czemu w dziale z widzianymi alfami mnie nikt nie wypisuje, jedynie jak przyjdzie co do czego to juz z 10 osób w jakich tematach wyskoczyło, że mnie widziało tam lub tam ;p

Mata
    Gość

Domyślnie

Temat aż kipi! ;p Myślę, że można zamknąć żeby bałaganu nie robić. A kto zainteresowany owym tematem to lektura do czytania jest i do wyciągnięcia wniosków