ja założyłem na początku tego roku nowe Pirelli Pzero Rosso i po przejechaniu (bez szaleństw) około 5kkm na przednich widać że uciekają w oczach i na przyszły sezon trzeba będzie kupić przynajmniej na przod nowe 2 sztukiNapisał lacky
ja założyłem na początku tego roku nowe Pirelli Pzero Rosso i po przejechaniu (bez szaleństw) około 5kkm na przednich widać że uciekają w oczach i na przyszły sezon trzeba będzie kupić przynajmniej na przod nowe 2 sztukiNapisał lacky
dobrze liczysz, ja mimo zakupu naprawde zadbanego egzemplarza z minimalnym przebiegiem i juz po wymianie rozrządu wydalem przez 5 miesięcy jak poniżej:Napisał "Dawid166
1600zł amortyzatory Koni,
2500zł tarcze + klocki na przod Taroox, z wymianą
1000zł pierwszy przegląd z wymianą uszczelek pod deklami w V-ce
1200zł wahacze przednie górne i dolne + łączniki stabilizatora
600zł kolejny przegląd
200zł serwis klimatyzacji
2100zł opony letnie Pirelli Pzero Rosso 235/40/18 a przed zimą będe musial kupic jeszcze komplet zimowych "17 bo te co dostalemz autem na niewiele się już nadają
do tego polisa oc/ac/nw około 3600zł i blizej nie zliczona ilość PB 95 :wink:
Z tego co zrozumiałem, to znaczy że w przyszłym roku ponownie będziesz to wszystko wymieniał?
mam nadzieję że wszystkiego nie trezba bedzie robic ponownie ale chodziło o potwierdzenie wyliczeń Kolegi dawid166 co do uśśredniongo pozimu wydatkow na utrzymanie samochodu w miesiącuNapisał Marcin166
No tak, w sumie wierzę, silnik 3.2 swoje waży, i pewnie korci do depnięcia to i często i ostro hamować trzeba... ale żeby po 5000km widać było różnicę? Conajmniej dziwne.ja założyłem na początku tego roku nowe Pirelli Pzero Rosso i po przejechaniu (bez szaleństw) około 5kkm na przednich widać że uciekają w oczach i na przyszły sezon trzeba będzie kupić przynajmniej na przod nowe 2 sztuki
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Napisał ozzy
Pirelli Pzero są raczje dość miękkie, dobrze się trzymają drogi ale niestety zużywają się szybko