Witam,co prawda temat sprzed roku ale może macie jeszcze ten polski plik? janio podeślij mi ten plik mam pomysł co zrobić z tym rozszerzeniem .cab mój e-mail olek_1982@wp.pl
Witam,co prawda temat sprzed roku ale może macie jeszcze ten polski plik? janio podeślij mi ten plik mam pomysł co zrobić z tym rozszerzeniem .cab mój e-mail olek_1982@wp.pl
E=janio;797569]Nie pamiętam skąd dokładnie ściągałem, jak mi napiszesz emilka, to Ci prześlę, to ledwie niecałe 5 MB.
Te 3-4-5-6 to kolejne dolne przyciski, 9 to skrajny prawy górny.[/QUOTE]
Witam.
Wiem ze temat jest dosyć stary, ale ja jestem nowym alfaholikiem i szcześliwym posiadaczem Alfa Romeo Brera 2,4 Jtdm. Chcialbym poprosic także o ten plik z aktualizacją softu do wersji 12,3 i językiem angielskim na lukaszminiewski@o2.pl
Z góry dziekuję.
Pozdrawiam
Witam - zobaczyłem na jednym z ogłoszeń takie ikony na navi. Alfa Romeo jest z 2006 - czyli jak moja. Co muszę zrobić aby mieć takie same ikonki na mojej navi?
ttp://img02-otomoto.sogastatic.pl/400x300/C30110617_14.jpg
zaktualizować do wersji 12.3 tu masz info http://www.forum.alfaholicy.org/159_...v_connect.html
aktualizacji do wersji 12.3 jakie ma plusy i jakie minusy względem starszych wersji. Co się zyskuje co traci - bo jeżeli to tylko zmiana ikonek to nie wiem czy ma to sens.
Nie wiem jak w starszym sofcie, ale na 12.3 działają mapy Navteq RT3 2013 - 2014.
Witam.Jeśli można to poproszę o ten soft 12.3 i jęz.angielski na t.sala@wp.pl Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam.
Witam kupiłem AR159 dwa tygodnie temu z niemiec chciałbym zmienić aktualizację I język navi na
angielski I tu pojawia sie moja prośba czy możesz przesłać mi plik z aktualizacją + plik z j.angielskim na adres: darboo147@gmail.com
z gory dziękuje I pozdrawiam
Podejmę się tłumaczyć soft do connect navi ale potrzebuje programu do edycji plików enc. Ktoś wspomoże?
Chcę zaktualizować mapę Navteq do najnwoszej z tego roku. Znalazłem na navigation.com za 199Euro. Macie jakieś inne pomysły![]()