Święte słowa![]()
teraz się śmieje sam z siebie
błędnie przyjąłem, że ten różowy kabel zasila cały moduł...i body comp tym później jakoś steruje...tak czy inaczej przekombinowałem...
tym bardziej, że większość rzeczy ogarniam z mechaniki
jaja
haha dzięki Panowie za cierpliwość
mega wtopa
![]()
Wasze zdrowie!
Pozdro
Hejka,
Mam zamiar podłączyć kamerę cofania dedykowaną do AR 159 z allegro, która montuje się zamiast lampki podświetlenie tablicy, jednakże mam pytanie... jak to się ma do błędu żarówki? Rozumiem, że razem z tą obudową i kamerą jest miejsce na żarówkę i normalnie można wpiąć tam swoją starą żarówkę i wszystko działa? Słyszałem też, że niektórzy montują dedykowaną do vectry C/insigni. Może ktoś coś więcej napisać na ten temat?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
To jest dokładnie ta sama kamera. Wyjmujesz starą oprawkę i wykręcasz uchwyt żarówki. Mocujesz uchwyt żarówki w oprawce do której przykręcona jest kamera i tyle. Jutro mogę zrobić ci zdjęcie z mojego auta.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Super, to zamawiam tą z allegro. Fajnie, estetycznie to wygląda i co najważniejsze bez inwazyjnie. Normalnie tablicę to podświetla? A jak z widocznością w nocy przez tą kamerę? Widać coś?
Ogólnie tą kamerę będę łączył z czujnikami parkowania, zobaczymy jak razem to współgra
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
W nocy jeszcze nie używałem. Jeśli kamera ma diody to powinna mieć czarnobiały obraz w nocy.
Ja mam jedno i drugie. Oryginalny parktronik załącza się po wbiciu wstecznego i tak samo mam z kamerą w nowym radyjku. W dziale tuning masz mój filmik w którym widać obraz z kamery.
Akurat szedłem do sklepu.
No i klasaObraz w kamerze jest po zmierzchu?
Tak, to obraz z godziny 22:20, na dworzu było już zupełnie ciemno.
No to naprawdę ładnie to wygląda. Kamera już zamówiona, po weekendzie będziemy kombinować
Dzięki Ci wielkie za pomoc i fotki.
Pozdrawiam![]()