Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 131

Temat: Kupię AR156 do 6 tyś.

black1233
    Gość

Domyślnie

zrobisz w swojej to co trzeba i będzie jeździła , tylko to tak jest jak się na oko kupuje . ale w każdym razie posiadaczem alfy jesteś, nieistotne czy szczęśliwym czy nie tak to już jest niestety z używanymi autami, a już nie daj boże jakaś powypadkowa albo popowodziowa gdzie każda część z innego samochodu i to jeszcze pół biedy jak dobrze spasowana a nie na oko

- - - Updated - - -

Ja też ci mogę swoją sprzedać 1.6 bęzyna bez gazu, z 8-9 ci spali. dorzucę ci radio - działające , kolor czerwony także będziesz się wyróżniał na parkingu poza tym jeszcze mogę ci załatwić przegląd bo mam znajomego a w grudniu jej się kończy.

Nielot
    Gość

Domyślnie

tzn szęśliwy jestem pomimo napraw bo wcześniej przez jakiś czas miałem corsę 1,7d i miałem ochotę się rzucić z mostu razem z tym samochodem jak nim jechałem...to nie samochód z resztą tylko karoca... skacze jak kangur podczas jazdy i nie ma nic na wyposażeniu;D dziwie się że odpalanie nie bylo tam na korbkę;P. jazda alfą to się nazywa jazda przez duze J a i dziewczyny się oglądają;D

black1233
    Gość

Domyślnie

Tylko co będzie jak alfa będzie zazdrosna o dziewczyny i zacznie mieć kaprysy ...

Nielot
    Gość

Domyślnie

heh kiedys mi pilot zastrajkował jak chciałem swoją dziewczynę zawieźć gdzieś więc może jest zazdrosna i dlatego sie czasem psuje ostatnio?;P

black1233
    Gość

Domyślnie

albo nie chce żebyście w środku kopulowali ... dlatego was nie wpuszcza

Użytkownik Romeo Avatar jacek83
    Auto
    alfa romeo 166 2.4 jtd 150km 2001r

Domyślnie

Umówmy się dla wielu alfa jest kochanką także sprawa o której piszecie jest oczywista-czysta, przejawiająca się nienawiścią zazdrość

black1233
    Gość

Domyślnie

to już cały sekret dlaczego alfy się psują , rozwiązaniem jest to że trzeba być albo singlem albo starym kawalerem wtedy alfa będzie służyła do śmierci

Nielot
    Gość

Domyślnie

ciekawe jak to jest jak kobieta jest właścicielką samochód jest lesbijką?;P. mam nadzieje ze tu nie chodzi o to czy sie jest singlem bo bym juz nigdy nie mogl miec alfy;D a bylo by to smutne rozstanie dla mnie

black1233
    Gość

Domyślnie

no musisz wybierać albo kobieta albo kochanka trójkątów nie można mieć cały czas

Nielot
    Gość

Domyślnie

musi się kochanka przyzwyczaić, w końcu o nią dbam i ja pieszczę;P . a co uważacie na temat niezawodnosci alfy romeo gt 1,9 jtd 150KM?? miał może ktoś styczność??