Tak po klucze zapraszam do mnie na pw podam dane do przelewu.
Tak po klucze zapraszam do mnie na pw podam dane do przelewu.
- kto wpłaci to dostanie zdjęcia , jak dalej rozebrać kluczyk ?
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Chłopaki,
a jeśli chciałbym sobie zrobić zapasowy kluczyk w pudełku od Paczka, to gdzie i jakie powinienem kupić bebechy?
Jakieś patenty?
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
No bo to jest pod tą gumką skręca czarne połówki. Na zdjęciu powyżej chyba to widać: wkręt jest pomiędzy logo a pierwszym górnym przyciskiem. Wprawdzie byłem po browarze jak to rozbierałem ale jak mi bóg miły wkręt tam widziałem. No chyba trzebaby wyciągnąć slot na baterię, jest po grotem z boku
Ostatnio edytowane przez metan ; 26-02-2013 o 20:30
jak zrobić zapasowy kluczyk ?.... nie wiem jak to jest w Mito, w Giuliettcie treba rozebrać body komputer , wylutowac układ 95C320, odczytać zawartość tego eepromu, potem pre-programować układ 7946 w kluczyku i na koniec doprogramować wszystkie klucze do auta..... kluczyk kupujemy używany z alegro, ciężko taki trafić dla giulietty.... tak mówi teoria , jak będzie w praktyce, zapytajcie kolegę bubu321....
Ostatnio edytowane przez euroscan ; 26-02-2013 o 20:49
Supercool. Niech no dziewuchy na dysku zobaczą mój nowy kluczyk z breloczkiem...
Sorry, nie to forum(BMW)
Czy wysyłki ruszyły?
Ostatnio edytowane przez Comte ; 27-02-2013 o 00:29
Popakowane i jutro śle z innymi![]()
- tylko jak ten przycisk sie demontuje, wciska sie go i przekręca, w którym kierunku ?
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Przyszły kluczyki, świetna robota,
ale...
GORĄCA PROŚBA
Dałem ciała podczas przekładania klucza zamiast surówki. Nie zrobiłem fotki jak to było w starym kluczyku i teraz mam problem.
Czy ktoś może podesłać tutaj w miarę dokładne fotki mechanizmu sprężynowego z wnętrza kluczyka?
Opisy również mile widziane.
Niby 2 sprężyny, guzik i klucz, ale nie mogę dojść do porządku.
Będę cholernie zobowiązany, bo póki co jest problem![]()