Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 51 do 52 z 52

Temat: Chrom na drzwiach i klapie bagażnika zobaczcie

Użytkownik Ogier Avatar Andree
    Auto
    159 SW 1,9

Domyślnie

Listwa na bagażniku odpada, wygląda jakby czegoś brakowało, a na pewno optycznie jest za krótka - klapa jest dosyć wąska. Gdyby to szło na całą szerokość auta to ujdzie ale wpadniesz w konflikt z tylnym oznaczeniem. Takie wnioski wysnułem gdy na allegro zobaczyłem dedykowane listwy bagażnika. Bok wygląda znacznie lepiej jak tył, jednak koledzy mają rację, nieco trąci szajsvagenem i przede wszystkim popraw te niedopracowanie na tylnych drzwiach. Proponuję założyć chrom na lusterka taki jak w TI, jest szansa wyratowania sytuacji. Jeżeli to nie pomoże zerwij tylko górę, a zostaw dół z lusterkami w chromie. Miałem Ci zaproponować zerwanie listwy na klapie i dołożenie podwójnego wydechu, ale co ty masz tam na końcówce? Sondy Lambda?
    PS nie bierz do serca naszej surowości oceny i proszę o zdjęcia tej SW w listwach, ktoś deklarował i obiecuję że nie będę się pastwił

Użytkownik Maniak resoraków Avatar loco145
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Czarna 159 16Virs 07r

Domyślnie

Kolego bez urazy ale powiem Ci tak fajnie że włożyleś w to troche pracy żeby to nakleić. To zależy od gustu czy się podoba czy nie a o tym na forum ciiiii
    ale naprawde jedno Ci powiem szacunek za pożądne założenie tych listew

Dziś widziałem auto identyczne aż wręcz myślałem że to twoja bella dopiero po rej zobaczyłem że nie i miala oklejone listwami tak jak Ty z tym że nawet oklejone były odblaski w zderzaku z tyłu !! :/ to już lekka przesada... ja nie mówie bo kiedyś w mojej 145 miałem oklejone chromem całe auto wokół ale to tak wyglądało nawet całkiem całkiem
    także nie bede Ci mowił że coś tam źle podoba się Tobie to najważniejsze i to że przyłożyłeś się do tej roboty bo jak zobaczyłem dzisiaj tą belle co widzialem to katastrofa normalnie listwy to chyba z odzysku cięte co 20 cm bo łuku nie potrafił zrobić a końcówke wydechu miał taką że z dobre 10cm ponad zderzak wystawała