pampik ale dupa byla cos ruszana.Trzebaby sprawdzic bo to 159 jest w nieodpowiednim miejscu i jeszcze brakuje JTDm.Ja nie mowie, zeby sie bac ale sprawdzic trzeba
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
ale to nie dyskwalifikuje auta. cząsto jeżdze z ludzmi po auta i prawie za każdym razem coś jest nie tak. I prawda jest taka że auto 2007 roku idealne nie bedzie. jak było uderzone OK. można przeciez wymienic zderzak czy błotnik i dla mnie to nie problem. Jedynie chodzi oświadomosć tego co się kupuje. Auto wygląda ogólnie dobrze a jak był zderzak wymieniony to jak dla mnie nic specjalnego. po prsotu uwżam że warto zobaczyć a jak sie okaze żę faktycznie coś tam było robione to można urwać na to parę zł.
Zdrowe podejście
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
jakiś czas temu mój wujek szukał auta. POjeździłem z nim trochę i uświadomiłem w paru kwestiach. Po jakims czasie oglądania samochodów sam doszedł do wniosku ze nie można kupic auta spowadzonego jak cos z nim było nie tak za granica. W końcu kupił auto z malowanym przednim botnikiem i cieniowanymi drzwiami i zderzakmiem. Ale jest chlop swiadomy tego co wziął.
na początku oczywiscie komisant twierdział ze nie bite i nie malowane. jak go przcisnałem i pokazałem gdzie bylo malowane to w końcu pokazał foty jak auto przyjechało do PL. Zszedł pare zł a wujas jeżdzi juz juz ponad rok bez problemu.
grunt to być świadomym tego co się kupuje.
Ostatnio edytowane przez pampik ; 16-03-2014 o 00:59
ale czy ja napisalem ze to dyskwalifikuje auto??Napisalem,ze nalezy sprawdzic i sie nie bac wiec moze koledzy wyzluzuja??
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
no niei to o czym pisalismy w sumie idzie w ten to samo sedno
= sprawdzić
i nie ma żadnej spinyluźna dyskusja
( ale winko mi sie kończy więc ide spac hehehe )
![]()
Ale czy to wazne ze cos było malowane? jak jest w miare ogarniete to sie czepiac nie ma co! , chyba ze konretnie bite i jak sie obicie od srodka sciagnie to fale dunaju albo jeszcze gorzej, ale jezeli była gdzies mała wgniotka czy rysa, to wiadome ze ktoś zeby ładnie wygladało pomaluje cały element... i co jezeli samochód technicznie jest idealny a miał malowane kilka elementów to odrazu go skresla.
- - - Updated - - -
to ze moja 159 która sprzedałem miała w 100% lakier ori i do tego w bd stanie jest to poprostu okazja na która jakbym chciałe teraz (a szukam bede musiał dłuuuugo poczekać... )
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Wielkie dzięki!!! jak obejrzę osobiście to opisze jak w porównaniu z foteczkami autko się prezentuje. Właściwie to polecalem koledze te 1.8 MPI bo on nie potrzebuje rakiety a że silnik dużo rzadszy to możne jest szansa ze mniej zajechany.
Nie ma jej już na aukcji.
Pojawiła się na alledrogo na 2 dni.
Pojechałem obejrzeć puki świeża i zdecydowałem się.