Ale zauważ że MiTo i Giulietta to modele klasy premium, a żaden z w/w modeli nie należy do tej klasy.
Ale zauważ że MiTo i Giulietta to modele klasy premium, a żaden z w/w modeli nie należy do tej klasy.
To się spytaj przeciętnego Polaka, co jest bardziej premium, Golf czy Giulietta. Ja się nie spodziewam, że Alfa będzie na szczytach sprzedaży, pokazuję tylko, że w tej chwili operuje w najbardziej chodliwych segmentach z całkiem dobrymi autami. Niestety, reszta nie nadąża. Z mojego doświadczenia z zakupem i obsługą Julki mogę powiedzieć, że z premium to ma niewiele wspólnego.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
saroo popisales sie tym co napisales.Opel Beee Chrysler Love![]()
Opel, Chrysler, dla mnie może być i Łada. Ważne żeby się sprawdzało. Podzespoły GM nie pasowały głównie dlatego, że brakowało w nich hmm... emocji? lekkości? Tego czegoś. Dla porównania 155 to podrasowany fiat Tipo z elementami ze starszych modeli Alfy, a całość jednak pasowała do Alfy Romeo.
Z serwisami rzeczywiście lipa w koncernie fiata. Jak w autoryzowanym warsztacie nie potrafią Seicento naprawić (przypadek znajomego), to nie ma co się dziwić, że "troszkę" bardziej skomplikowana Alfa będzie miała opinie awaryjnej.
zluzujcie galoty panowie
spokoj na pokladzie
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Premium to nie jest sprawa wielkości auta, ale jego "ekskluzywności". BMW1 jest premium, mimo że nie jest wielkości BMW7.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
nie no Radek zdecydowanie Mito i Giulietta sa EXKLUSIV.159 nie jest zbytnio ekskluzywna nie mowiac juz o Julce i Miciaku