No i moc mocą, ale jest jeszcze masa i ja np mam automatyczną skrzynię co się odbija dość znacznie na starcie - ale to tylko taka luźna wypowiedź, bo nie jeżdżę po torze![]()
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
No i moc mocą, ale jest jeszcze masa i ja np mam automatyczną skrzynię co się odbija dość znacznie na starcie - ale to tylko taka luźna wypowiedź, bo nie jeżdżę po torze![]()
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Niestety z ogromną nieprzyjemnością muszę odsprzedać torCoolery tylko na zamówienie więc dotoczę się 155 na zlot ale na jakiekolwiek szaleństwo nie mam co liczyć. Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać PW.
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Ja kuźwa jadę bez przeglądu i z przednia szybą w rozsypce plus auto w trzech koloracha ten tu będzie wymyślał że chodniczki nie ma
![]()
To nie temat na Wasze dywagacjeChłodnic od pyty ale wszystko na zamówienie=nie dotrze na czas choć postaram się aby było inaczej. Poza tym nie mam zamiaru przepłacać za nią
A biegać Andrzeju niestety nie będę bo jestem kontuzjowany
EOT, jak chcecie dalej spamować to możecie się przenieść do mojego tematu![]()
Ostatnio edytowane przez kasztelan ; 06-08-2013 o 21:46
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Uniwersalna.