pier...lić domy - niech tor ratują!
oczywiście jest to dramat dla ludności, wiem bo w tamtym roku wielu znajomych miało podobny, o ile nie gorszy problem jak Wisła wylała.
pier...lić domy - niech tor ratują!
oczywiście jest to dramat dla ludności, wiem bo w tamtym roku wielu znajomych miało podobny, o ile nie gorszy problem jak Wisła wylała.
Zalana jest w sumie druga strona Biłgoraja. Z tyłu za torem tez płynie rzeka ale tam póki co jest w miarę spokój. Z kajaków może nic nie wyjśc bo Tanew może na to nie pozwolić
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Zamiast hasać po torze i bawić się przy piwku pomożemy powodzianom
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Dzis ma w tych okolicach jeszcze popadac ale bedzie coraz cieplej wiec sytuacja powinna sie poprawiac.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Niech się tam wszyscy w Biłgoraju dzielnie trzymają... Mam nadzieję że wszystko przeschnie do 12-go bo z tego co czytam to lokalne podtopienie. Nasz zlotowy ośrodek jest raczej bliżej Tomaszowa Lubelskiego niż Biłgoraja mam rację...?
Więc tak - jeżeli ktoś jest zainteresowany to ostatecznie podjąłem decyzję, że mogę zabrać sprzęt do klimy. Jak już rozmawiałem z organizatorami jadę tylko bellą więc typowego sprzętu "Auto Klima" nie zmieszczę, jednak mogę zabrać butlę z czynnikiem, pompę próżniową, monometry, szybko złączki oraz lampę UV + kontrast - całość w zupełności zastąpi stację Auto Klimy. Wykonać będzie można tylko sprawdzenie ciśnienia, uzupełnienie czynnika lub nabicie klimy jeśli ktoś będzie miał pustą. Sprawdzenie szczelności metodą próżniowa wykryło by duże nieszczelności, natomiast ewentualnych mikro nieszczelności już nie, dla ludzi którzy wiedzą iż mają problem ze szczelnością był by kontrast UV ( dodaje się go do czynnika, który w promieniach UV w miejscu ewentualnej nieszczelności pozostawia żółtą barwę ). Jeżeli podczas napełnianie klimy kompresor będzie się wyłączał np z powodu "zapchanego" filtra, presostat, uszkodzony kompresor - zostawiamy i nie wykonujemy serwisu dalej.
Mam nadzieję, że wytłumaczyłem dobrze. Zainteresowani ?
No i stało się.. niestety muszę odstąpić 2 miejsca z torem etc generalnie full opcja.. chętni niech piszą na PW
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Napełnienie pustej klimy - od 80 do 120zł - w zależności od auta ( i tu jako pustą przyjmujemy ubytek większy niż 80%, wówczas robimy próżnie )
Uzupełnienie do 50zł
UV - dodatkowo 10zł
Ceny mogą ulec zmianie w zależności od zainteresowania, im większe tym będzie mniej.
Więc ja sie piszę na klimę.
Masz jakis upatrzony dzień na zlocie czy bedziesz cały czas??
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo