poprawione progi , naprawiona tylna wycieraczka , zwarcie na kablach głośnikowych usunięte , nowe głośniki JBL założone , wzmacniacz czeka w domu na następny weekend
poprawione progi , naprawiona tylna wycieraczka , zwarcie na kablach głośnikowych usunięte , nowe głośniki JBL założone , wzmacniacz czeka w domu na następny weekend
dzisiaj początek odrobaczenia alutki po zimieręczne mycie (pierwsze od prawie 6 miesięcy) + dokładne czyszczenie wnętrza, pranie przednich foteli, namaszczenie plastików - Meg's Natural Shine naprawdę robi dobrą robotę...
a co do samego "odrobaczenia" to na prawych tylnych drzwiach "krzyżak" zrobił sobie domek we wnęce...
za tydzień mam nadzieję kolejny etap - karoseria.
pozdr Paweł
Bella cała wymyta i wyczyszczona po zimie![]()
Ostatnio trochę działałem w aucie i dziś efekt był tego taki, że napięcie na akumulatorze trochę spadło. By nie zaliczyć zonka akumulator doładowany odpowiednio![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ten bagażnik to nie głupieZ nogami, hm trochę za jasno jak dla mnie...
LEdy sa podłączone do świateł w podsufitce przód/tył także w czasie jazdy się nie świeca
z bagażnika jestem najbardziej zadowolony nie sadziłem ze te ta operacja da tyle światła![]()
A ja wyeliminowałem piski z tylnej klapy, zrobiłem tylne spryskiwacze no i zrobiłem przegląd.
wysprzatana , umyta , zalany nowy olej , zmienione tylne koła na letnie -- przednich nie mogę odkręcićjutro podjadę na wulkanizacje
. Nadal nie mogę zlikwidować piszczenia lewych tylnych klocków już rozkręcałem ze 4 razy
a z prawej się udało za pierwszym razem
Wyczyściłem swoje zimowe 16-tki, coby zmniejszyć swój smutek, gdy przyjdzie je zakładać na zimęi wymieniłem żarówkę podświetlenia tablicy rejestracyjnej, bo już mnie denerwowała lampka na desce rozdzielczej
![]()