Z punktu widzenia jednoosobowej działalności gospodarczej najkorzystniej jest wymieniać samochód co 3,5 roku, dla spółek wynajem długoterminowy (3 lata). Po 3-4 latach ze 150 tys. zostanie połowa. Jeśli masz pieniądze nie kupisz 4-letniego samochodu klasy D bez gwarancji za 100 tys zł.
Oj, czy to realne te 6,5 sek będzie? to różnie może być. Być może tylko na superlekkich felgach z QV (w cenie można się domyślać jakiej) itp. Ale faktycznie brzmi to nieźle : Najwolniejsza obecna wersja Alfy Romeo przyspiesza na poziomie a nawet lepiej niż najmocniejsze wersje z okresu 147/156/GT/166 nie wspominając o 159.
Ja bym chętnie łyknął Giulię 1600 TI.
Jak się ją przełączy w Dynamic na DNA to ma ostrego kopa. Ma się wtedy wrażenie, że czułość pedału gazu zwiększa się co najmniej dwukrotnie. Tyle, że egzemplarz był mocno odchudzony, jednak w finalnej wersji pewnie nie będzie inaczej.
Auto narazie jest widmem.
Nic nie wiadomo jaka bedzie cena,jakie warunki kredytowe/ ubezpieczeniowe/ leasingowe/ rabatowe/ serwisowe.
Wiec odpowiedzi to pisanie patykiem na wodzie.
Poza tym,wszystko wskazuje na to,ze odbior bedzie w 2017,zamawiajac jeszcze w 2016. Nie wiem kto by chcial kupywac tak swieze auto ,juz z roczkiem w plecy.
Alfa Romeo dzisiaj na swoim profilu ogłosiła, że zamówienia będzie można składać od 15 kwietnia.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Taaa, zamówienia od 15 kwietnia a nawet 1 kwietnia na motor show nie będzie.....
póki co nie widziałem auta na żywo i nie znam cen więc czekam na oficjalne info jak nie przegną z ceną to pewnie się skuszę
tylko kiedy to będzie skoro na targi sztuki nie maja to pewnie przed wakacjami w salonach też ich nie będzie
W stanach będzie 280 HP - ciekawe kiedy u nas...
- - - Updated - - -
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No w stanach bedzie w 2017 jak wskazuje prospekt pewnie u nas wtedy też