Broszurka amerykańska, a na każdy zdjęciu 'European model shown'... Nie mają jeszcze złożonego żadnego w amerykańskiej budzie?!
Broszurka amerykańska, a na każdy zdjęciu 'European model shown'... Nie mają jeszcze złożonego żadnego w amerykańskiej budzie?!
Pozdro,
Bartas
Normalnie zazdroszczę CiRobota marzenie
Przez Żory nie będziesz przejeżdżał?
![]()
Alfa Romeo 156FL 2.4JTD Nero Metallico --> "Jak wjechała do kraju to tirówki brawo biły"
Haha czyżby KRS znowu zaorany...Napisał Patricko
ile razy jeszcze?
Patricko:
„W sumie zdziwiłem się, że nie było żadnego niedowiarka co to o trolling mnie posądzi
Bardzo dojrzałe forum”
„Chłopaku”, tak po prostu – możliwe, że w ramach międzynarodowej zorganizowanej przez FCA, i powiedzmy sobie wprost tego… Marchione akcji – wracasz sobie na forum, i bez zastanowienia piszesz o Giulii, co więcej wklejasz jej zdjęcie (i edytujesz), oraz – co już mnie zupełnie przerasta – piszesz, że nią jeździsz, autem którego wg. autora tematu miało nie być!
Muszę zapytać otwarcie – co z Tobą jest nie tak?
Gdybyś tylko zadał sobie trochę trudu i prześledził ten wątek wiedziałbyś, że tytuł tematu jest tylko dla zgrywy i o Guli jest tu jak najmniej (no sorry – taka jest konwencja).
No a jeśli naprawdę już musisz, to napisz szczerze (co tam jakieś umowy) co się nie psuje (powinno być oczywiście mniej pisania, bo to jednak nowy model Alfy, z drugiej strony dłuuuuga lista usterek nie jednego by uszczęśliwiła, więc ostatecznie zdecyduj sam).
I jeszcze jedno, no jak możesz zapewniać, że będzie cieszyła się zainteresowaniem albo o zgrozo wzięciem – przecież od wielu postów wiele osób wytrwale stara się przekonywać, że Giulia to będzie kompletne, spektakularne fiasko FCA (i przez głowę mi nie przeszło, że mogą być elementem jakiegokolwiek planu, no bo niby jak??? A Ty jednak - no sam przyznasz – nie wiadomo, bo tak teraz... jak ta Giulia się pojawiła).
Ażeby nie było OT – podoba mi się dwukolor testówki, nawet jeśli – czego nie można wykluczyć – tylko ci się zdaje, że nią jeździsz, a w rzeczywistości jesteś jej kierowcą zza biurka FCA.
A tak poważnie to pozdrawiam
(i wybacz tego „chłopaka” na wstępie, ale pasował mi do konwencji przyjętej w tym wątku).
Ostatnio edytowane przez Archi ; 23-03-2016 o 09:35
Alfa Romeo Nel Cuore
Jestem moderatorem na oficjalnym forum AR i jeśli ktoś chce mi wmówić, że FCA nie ma swoich userów (unikam słowa trolli), to niestety nie uwierzę w to. Czy Tobie kolego ktoś kazał popisać na forum, czy robisz to z własnej nieprzymuszonej woli - tego nie wiem.
Zazdroszczę jazdy Julką.
wcześniej:
YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
AR 156 GTA '03 - 2006-2009
AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
teraz:
Honda CRV (służbowa)
Maserati Ghibli SQ4 '15
Jak tak bardzo chcecie to możecie usunąć moje wszystkie posty w tym temacie, nie zależy mi i tłumaczyć się nie mam zamiaru.
Szczerze powiem nawet lepiej by było, problem z głowy.
Ku**a Patricko olej tych $%^#^& i rób swoje. Ja chętnie pooglądam, poczytam itd. Za daleko mam, żeby się spotkać to mi tylko forum zostało.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond