Temat: Alfa Giulia- 2015

Użytkownik Maniak resoraków Avatar bartas82
    Mieszka w
    Wlkp.
    Auto
    Giulia, Giulietta

Domyślnie

Broszurka amerykańska, a na każdy zdjęciu 'European model shown'... Nie mają jeszcze złożonego żadnego w amerykańskiej budzie?!
    Pozdro,
    Bartas

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Opony komplet do QV coś około 5 tys zł komplet, a raczej na długo starczać nie będą

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Rybnik / Żory
    Auto
    Alfa Romeo 156 FL 2.4 JTD

Domyślnie

Normalnie zazdroszczę Ci Robota marzenie Przez Żory nie będziesz przejeżdżał?
    Alfa Romeo 156FL 2.4JTD Nero Metallico --> "Jak wjechała do kraju to tirówki brawo biły"

Użytkownik Rowerzysta Avatar Wichura87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR, OPC

Domyślnie

Cytat Napisał Patricko
    Internetowe trolle do niczego nie są potrzebne. No, ale trzeba wszędzie szukać spisku, taka nasza cecha narodowa już...
    Haha czyżby KRS znowu zaorany... ile razy jeszcze?

Użytkownik Znawca Avatar Archi
    Mieszka w
    Gliwice/Knurów
    Auto
    była GT 3.2 V6 Q2

Domyślnie

Patricko:
    „W sumie zdziwiłem się, że nie było żadnego niedowiarka co to o trolling mnie posądzi
    Bardzo dojrzałe forum”

„Chłopaku”, tak po prostu – możliwe, że w ramach międzynarodowej zorganizowanej przez FCA, i powiedzmy sobie wprost tego… Marchione akcji – wracasz sobie na forum, i bez zastanowienia piszesz o Giulii, co więcej wklejasz jej zdjęcie (i edytujesz), oraz – co już mnie zupełnie przerasta – piszesz, że nią jeździsz, autem którego wg. autora tematu miało nie być!

Muszę zapytać otwarcie – co z Tobą jest nie tak?

Gdybyś tylko zadał sobie trochę trudu i prześledził ten wątek wiedziałbyś, że tytuł tematu jest tylko dla zgrywy i o Guli jest tu jak najmniej (no sorry – taka jest konwencja).

No a jeśli naprawdę już musisz, to napisz szczerze (co tam jakieś umowy) co się nie psuje (powinno być oczywiście mniej pisania, bo to jednak nowy model Alfy, z drugiej strony dłuuuuga lista usterek nie jednego by uszczęśliwiła, więc ostatecznie zdecyduj sam).

I jeszcze jedno, no jak możesz zapewniać, że będzie cieszyła się zainteresowaniem albo o zgrozo wzięciem – przecież od wielu postów wiele osób wytrwale stara się przekonywać, że Giulia to będzie kompletne, spektakularne fiasko FCA (i przez głowę mi nie przeszło, że mogą być elementem jakiegokolwiek planu, no bo niby jak??? A Ty jednak - no sam przyznasz – nie wiadomo, bo tak teraz... jak ta Giulia się pojawiła).

Ażeby nie było OT – podoba mi się dwukolor testówki, nawet jeśli – czego nie można wykluczyć – tylko ci się zdaje, że nią jeździsz, a w rzeczywistości jesteś jej kierowcą zza biurka FCA.

A tak poważnie to pozdrawiam
    (i wybacz tego „chłopaka” na wstępie, ale pasował mi do konwencji przyjętej w tym wątku).
    Ostatnio edytowane przez Archi ; 23-03-2016 o 09:35
    Alfa Romeo Nel Cuore

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    złom

Domyślnie

Cytat Napisał Patricko Zobacz post
    Chciałem Ci dać forumowego lajka, ale nie wiem czemu tu nie można

Co się psuje? Hehe, powiedzmy, że tam nie ma się co psuć póki co nawet, cała elektronika jest wyłączona, nawet ECS. Z elektroniki to tylko radio Jeśli chodzi o mechanikę to sam byłem zdziwiony, ale jest naprawdę solidnie. Jedynie co, to jest bardzo niska i na nasze drogi gdzieniegdzie mogą mieć niektórzy problem. Już niejeden zaorał przedni zderzak
    Nie wiem czy wspominałeś ale w tej testówce jest manual czy automat? I jak wrażenia jeśli chodzi o pracę skrzyni?
    1984 GTV6 3.2 24V

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Krupers Zobacz post
    Przez Żory nie będziesz przejeżdżał?
    Raczej ciężko mu będzie z centralnej Hiszpanii polecieć na Żory...

Użytkownik Rowerzysta Avatar Haveblue
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Maserati Ghibli SQ4

Domyślnie

Cytat Napisał Patricko Zobacz post
    Trzymaj misiu pysiu:
    [spoiler] [/spoiler]
    Więcej nie wklejam z wiadomych przyczyn... Edytować też musiałem.

Jak żeś taki przenikliwy to trzeba było przeczytać, że miałem już tu konto dawno temu, ale w wyniku zmiany silnika forum chyba baza poszła się paść.
    Po drugie, to samochodu nie trzeba reklamować, gwarantuje Ci że Alfa na początku nie wyrobi z zamówieniami. Internetowe trolle do niczego nie są potrzebne. No, ale trzeba wszędzie szukać spisku, taka nasza cecha narodowa już...

W sumie zdziwiłem się, że nie było żadnego niedowiarka co to o trolling mnie posądzi Bardzo dojrzałe forum Obym tylko otrzymał pomoc jak mi się 159 posypie (tfu tfu!).
    Jestem moderatorem na oficjalnym forum AR i jeśli ktoś chce mi wmówić, że FCA nie ma swoich userów (unikam słowa trolli), to niestety nie uwierzę w to. Czy Tobie kolego ktoś kazał popisać na forum, czy robisz to z własnej nieprzymuszonej woli - tego nie wiem.

Zazdroszczę jazdy Julką.
    wcześniej:
    YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
    AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
    AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
    AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
    AR 156 GTA '03 - 2006-2009
    AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
    teraz:
    Honda CRV (służbowa)
    Maserati Ghibli SQ4 '15

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Patricko
    Mieszka w
    Ślunsk
    Auto
    Brak

Domyślnie

Jak tak bardzo chcecie to możecie usunąć moje wszystkie posty w tym temacie, nie zależy mi i tłumaczyć się nie mam zamiaru.
    Szczerze powiem nawet lepiej by było, problem z głowy.

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

Ku**a Patricko olej tych $%^#^& i rób swoje. Ja chętnie pooglądam, poczytam itd. Za daleko mam, żeby się spotkać to mi tylko forum zostało.
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond