Czyli przedni zderzak będzie jednak w kilku wersjach.
Sprzedali Q4 a dają emblemat Q4 na klapę?
- - - Updated - - -
![]()
Czyli przedni zderzak będzie jednak w kilku wersjach.
Sprzedali Q4 a dają emblemat Q4 na klapę?
- - - Updated - - -
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nie sprzedali q4 a jedynie pozwolili audi na jego użycie w zamian za używanie wybranych nazw audi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Z ciekawości wiesz może o jakie nazwy Audi chodzi?
Pozdro,
Bartas
O Q2 pewnie chodzi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Q2 i Q4 to byly zastrzeżone nazwy dla Alfy, po długich negocjacjach Alfa odsprzedala je Audi
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
http://www.wykop.pl/ramka/2969087/au...nazwy-q2-i-q4/
Fiat dal zielone swiatlo dla Q2 i Q4,dlatego mamy teraz Audi Q2 i bedzie Q4. To zilone swiatlo to nie za jakas licencje tylko gruba kasę
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
Widząc problemy finansowe z jakimi boryka się FCA ta opcja wydaje się najbardziej prawdopodobna.
Pozdro,
Bartas
Najprawdopodobniej częstotliwość mrugania była nie do uchwycenia przy czasie naświetlania Twojego aparatu.
Wątpię, żeby zrobili 3 stop zwykły a nie na LED'ach. Na IAA widać było, że są tam diody. Zresztą zdjęcie to niejako potwierdza. W Giulii nawet oświetlenie tablicy rejestracyjnej jest już seryjnie LED'owe.
- - - Updated - - -
To jest egzemplarz, który służy właśnie do promocji tego modelu i jest on obwożony po całej Europie. Między innymi był on już w krajach Beneluxu, Austrii i Szwajcarii.
- - - Updated - - -
O uchwytach/ miejscach na kubki już pisałem i są nawet dość dokładne zdjęcia w tym temacie. Niestety w wersji, którą oglądałem nie było klasycznych otworów/uchwytów.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-03-2016 o 09:32