Bella dostała nowe lampy. Jeszcze został montaż.
Bella dostała nowe lampy. Jeszcze został montaż.
Zamówiłem akumulator Bosch S5,w poniedziałek będzie do odbioru,tak więc zima nie zaskoczy![]()
zmienione koło pasowe wału krobowego bo stare już się rozpadłoPo ściągnięciu rozpadło się na 2 części
Zamontowane używane, ale w bdb stanie w ogóle nie zużyte Dayco
W końcu przestało mi stukać jak silnik był zimny
Zalana pod korek, wypucowana, nawoskowana, wyprane dywaniki i cała wykładzina podłogowa i zaślepiony egr![]()
Był: Fiat Siena 1.6 16v; Alfa 156 1.9 JTD; Alfa 156 2.4 JTD; Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM Jest: Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi i Alfa 166 3.0 v6 ( http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1714704 )
Nowy aku centra futura 72ah![]()
147 1.9 jtd 2011-2018
159 1.9 jtdm q-tronic 2018-??
Dziś moja piękna dostała całe nowe zawieszenie z prawej strony z przodu - wahacz górny + dolny. Nareszcie cisza![]()
Jesień idzie, robi się mokro więc wleciał nowy zestaw gumiaków.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Zamontowany nowy akumulator Bosch S5 77Ah/780A i nowe żarówki Osram Silverstar![]()
I jak świecą?, a ja u siebie przeczyściłem odmę oraz nawoskowałem karoserię![]()
Przepolerowane klosze z łuszczącej się farby, a teraz trwa szlifowanie trójkątów z lusterek z łuszczącej się farby i białego nalotu (co dzień po trochę)