Pozdrawiam w sobotę na balu Transportowca oramkowaną 156 fl (jasną kombi?) na ST.
Oraz jamrozw’a wczoraj ustrzelonego w Lancerze ok. 13:30 w drodze na Czechowice
Pozdrawiam w sobotę na balu Transportowca oramkowaną 156 fl (jasną kombi?) na ST.
Oraz jamrozw’a wczoraj ustrzelonego w Lancerze ok. 13:30 w drodze na Czechowice
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159-ki z rameczkami na SJ w Oświęcimiu;] było ciemno ale wypatrzyłem Cię
Pozdrawiam czarną 156 SY blachy, dzisiaj około godziny 14? Jakoś tak, na rondkach przy plejadzie Bytom, która zmusiła mnie do przyśpieszenia ;p
Co Ty tam kolego masz? Kompresor że takie odgłosy niemiłosierne?![]()
kolega ze 159 czarna sedan SO 31... ramki forum są Sosnowiec ul.Podjazdowa ....
wczoraj wieczorem o 22:55 okolice DK 86 - zapewne widziałeś znak pionowy "ustąp" jak i ten wymalowany poziomy "ustąp"
mimo to olałeś oba zmuszając mnie do hamowania
hamowałem , wjechałem jednak za ciebie , poszły długie kilka razy = zero rekacji
pojechałem za tobą aż do twojej chałupy ( bo wiem gdzie parkujesz bo jestem tam co dziennie )
najpierw miałem tylko zapytać czy widziałeś znak - ale nie wychodziłeś z auta przez jakieś 5 minut i mi się znudziło
...
- - - Updated - - -
ale następnym razem ...
Bytom, Łagiewnicka przy UP, coś około 13stej , 147 na SY, jeszcze raz pozdrawiam, Kolego.
Ostatnio edytowane przez MarcusPolo ; 13-02-2013 o 19:20
Seweryn80 moze to ja bylem pewnie do tesco po %... Jestesm na wczasach w ustroniu Zajazd na Kepie. Pozdrawiam tez.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Przed chwila biala gullietta na zmujdzkiej/29 listopada. Jechalem chwile za Toba. Pozdro![]()