danus normalnie wypisz wymaluj moje objawy... tak samo, jechalem 1000km do budapesztu i gitara, a w miescie kontrolka potrafi sie zapalic po 20. u mnie jedyny objaw ktory ostatnio sie pojawil to ze po rozgrzaniu ma problem tez ze zrzuceniem biegu, slychac takie grzechotanie czasami z 1-2 sek i zrzuci. u mnie centralka byla kiedys zalana bo ja rozkrecalem, dodatkowo nei dziala mi tryb sport, tzn jak przelacze w lewo to nic sie nie dzieje, jedynie jak wezme na sport i bieg w dol to zadziala, ale jak wroci do neutralnej pozycji na srodku to znowu wskakuje auto.
diesel nie ma chlodnicy oleju skrzyni
@dareme zobacz czy masz sprawne mikrostyki przy lewarku pod tym mieszkiem. Już to naprawiałem w jednej. Co do grzechotania i problemów z redukcją to nie mam takich objawów.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
danus77 moim zdaniem jest to problem z elektrozaworem w skrzyni. A dokładniej z elektrozaworem, który odpowiada za rozsprzęglanie skrzyni podczas postoju. W trybie sport ten zawór jest odłączany dlatego skrzynia pracuje prawidłowo.
Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem
FIAT 126 BIS -->VW GOLF mk2 GTD --> Ford Mondeo 1.8 automat --> Ford Mondeo 2.5 v6 --> AR 156 1.9 jtd 105km --> AR 156 1.9 jtd 115km --> Ford Mondeo 2.0 duratec --> AR 156 SW 2.4 jtdm 175km --> AR 166 2.4 jtdm 175km Sportronic --> Zafira B Cosmo+ 1.9 cdti --> Paździerz B5FL 1.8T --> Hyundai XG350L --> Passerati B6 2.0 TDI --> Renault Koleos 2.0 DCI --> Renault Laguna III 2.0T
Danus jak byś potrzebował sterownik skrzyni ten z elektrozaworami to mam swój stary wymieniony dwa lata temu, bo poprzedni właściciel zamulił skrzynie i jak olej był zimny to było ok a jak się rozgrzał to wyskakiwał błąd na konsoli , wymieniłem na nowy i od dwóch lat śmiga bez problemu nic nie szarpie na zimnym czy gorącym silniku .Nie wiem które z elektrozaworów są dobre. Mogę oddać za flachę , jak chcesz.