Na Zazamczu naliczyłem sporo AR ale dotrzeć do tych ludzi nie mam jak, jest taka błękitna alfa na 18" być może uda mi się spotkać właściciela i namówić na spotkanie, ale pozostałe poza zasięgiem, ale myślę że mimo wszystko we Włocławku również może być kilka osób które będą potrafiły znaleźć kilka minut na spotnie chcę też na siłę kogoś uszczęśliwiać.
Na chwilę obecną widzę że dwóch posiadaczy AR GT no i ja 156 jest zainteresowanychCieszy mnie to.
Alfa Romeo 156 2.0 TwinSpark 1999 M.1.5.5
Najlepiej to wrzucac wizytówki alfaholików za wycieraczki![]()
Tak obmierzony, tylko nie wiem czy kolega zdązy bo z tego co wiem to na dzis jest jakis zdeklarowany klijent (ale podobno baardzo się targujący..)
Teraz też juz jestem pewien że Cię nie wystawi, bo nawet dzwonił do mnie jak juz się dziś od Ciebie dowiedział, że lukałem go dla Ciebie.
Ponieważ ja wczoraj nic mu nie mówiłem że ogladam dla kogoś
ale wspominał ze ma jakiegos klijenta z Cieszyna no i jakiegos z okolic tylko że tamten w dniu ogladania deklarował 17 z małym haczykiem..
i nie wiem ile Tobie zjedzie ale wczoraj jakby od reki to był do wziecia za 18
Biorąc pod uwage stan i ceny innych mysle że tak, poza tym jeszcze masz konkretnego i wiarygodnego sprzedawce o co dziś tez bardzo ciężko...
bo o przebiegu jak na diesla juz nie wspomne
Jednak prywatnie to całkowicie nie mój styl i typ samochodu - ale wiadomo że o gustach się nie dyskutuje![]()