Napisał
abezus
Po pierwsze można być fanem marki, ale też narzekać na nią, na każdym forum są wielbiciele danej marki i wyobraź sobie że oni też narzekają na swoje wozidełka. Na forum bmw jest podobnie. Jeśli chodzi o mnie, lubie samochody, samochody są moją pasją, nie jestem ograniczony mentalnie więc nie rozgraniczam ich na różne marki. Nie krzyczę nigdy, że dana marka jest najlepsza, a każda inna nic nie warta. KAŻDY samochód ma swoje plusy i minusy, ale daleki jestem od gloryfikowania jednej konkretnej marki. Co robię na tym forum? Uważam że pomimo tego śmiesznego fanatyzmu niektórych użytkowników, to forum reprezentuje naprawdę wysoki poziom jeśli chodzi o wiedzę techniczną. Głównie przebywam tutaj po to żeby się czegoś nauczyć o samochodach. Powiem szczerze że mam konta na większości motoryzacyjnych for, a to dlatego że lubię czytać, przyswajać wiedzę. Jeśli chodzi o tą wiedzę, to ja akurat nawiązałem do innego tematu gdzie polemizowałeś z TomkiemKRK odnośnie cen jego samochodów. Jeśli chodzio Szczepana to moim zdaniem ma prawo wypowiadać się na tym forum z wielu względów. Choćby dlatego że staż na tym forum ma duży, miał alfę, ma bmw. Przecież nie można szufladkować ludzi na to czym jeżdżą. Nie można zakazać im wyrażania własnego zdania. Przecież to dyktatura.
Generalnie temat ciekawy bo wyszedł offtop do kwadratu.