Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Ostrożnie z tymi LEDami jako postojówki... one świecą za mocno i na 99% nie jest to legalne rozwiązanie. Mogą się czepić zarówno na drodze policja jak i podczas przeglądu.
Niestety nie mogę (lub nie potrafię) znaleźć przepisów dot. jasności świateł pozycyjnych.
Pewnie są, bo przecież światła mijania mają ograniczenie jasności.
Temat do przewałkowania- być może się mylę.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Musiałbym na żywo kiedyś obczaić.
"Prawdziwe" postojówki nie wychodzą tak jasno na zdjęciach, stąd moje obawy.
BTW ile lumenów niby mają te postojówki LEDowe?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Aparat nie oddaje ich poziomu jasności. Tak naprawdę świecą niewiele mocniej niż zwykłe żarówki. Różnią się tylko barwą. Próbowałem robić zdjęcia pod różnym kątem ale za każdym razem wychodziło tak samo. Zrobię fotki jutro w dzień na dworze a nie w garażu to lepiej to oddazą
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Ja juz po montazu zestawu za 85 zl,w srodku efekt fajowy,duzo leoiej oswietlaja niz te oryginalne,tablica tez ok ale moim zdaniem moglaby byc mniej oswietlona,.na fotki brak czasumoze jutro
No te postojówki na zdjęciu faktycznie wyglądają na bardzo jasne. Co do przepisów to mnie to nie interesuje w tej kwestii. W poprzednim aucie miałem pomarańczowe postojówki i po prostu woziłem drugi komplet białych-zwykłych. Jak by się miś przyczepił to po prostu na miejscu zamieniasz i po problemie. Z tymi ledami postąpiłbym podobnie. Zapasoway komplet w aucie i gra gitara
Ja mam inne pytanie - nie ograniczają te postojówki widoczności działania kierunkowskazu? O ile oczywiście świecą jaśniej w nocy.
Co do działania ledów to ja nie mam dobrych doświadczeń. W postojówkach w Alfie miałem takie same ledowe jak ją kupiłem i migały sobie radośnie, więc wymieniłem na zwykłe.
Co do wnętrza to miałem ledowe zrobione w Civic'u i przy jasnym ledzie efekt był jak na sali operacyjnejAle to może dlatego, że tak był panel 25 ledów.