Panowie, jednak gdzieś te tuleje TRW do wahacza tylnego muszą być dostępne bo ja takie właśnie dzisiaj wybiłem u siebie. Na gumie numer i napis TRW. Czyli gdzieś są do kupienia. Ale kopię w necie i znaleźć nie mogę.
Panowie, jednak gdzieś te tuleje TRW do wahacza tylnego muszą być dostępne bo ja takie właśnie dzisiaj wybiłem u siebie. Na gumie numer i napis TRW. Czyli gdzieś są do kupienia. Ale kopię w necie i znaleźć nie mogę.
Nie ma dostępnych samych tulei TRW, nigdy nie było i nigdy nie będzie. Były w ofercie tylko całe kompletne wahacze TRW.
To skąd mam je u siebie?
Jak to skąd? Są to wahacze albo jeszcze fabryczne, albo któryś z poprzednich użytkowników kupił wahacze w ASO.
A to mnie rozbawiłeś do łezchcesz mi powiedzieć że te tuleje/wahacze wytrzymały 16 lat????? No dobra, może 10, bo na gwarancji albo jakiś niemiec wymienił. Ale w Polsce???? Błuuuuahahahah
Tak mareczku, znowu wychodzi twój brak wiedzy o 166. Robisz się za nie wiadomo jakiego znawce, a piszesz takie bzdury, że nawet laik nie mający nigdy alfy romeo wie o niej więcej. Tak, możesz mieć jeszcze fabryczne wahacze i śmiać to się możesz z własnej tylko głupoty.
A to mnie masz. Naiwny jesteś dominik. Wierzysz w to co ludzie gadają. A ja nie jestem żadnym znawcą. Choć ciebie i niektórych to boli i jest powodem do tak uszczypliwych (aby nie rzecz obraźliwych) komentarzy. Ja jednak wyciągając te tuleję liczyłem że kiedyś były w sprzedaży. Ale szukając nawet na włoskich forach nie znalazłem.
Powiedz mi, jak mozna tyle lat siedzieć na forum i nie wiedzieć tak podstawowych rzeczy? I jeszcze ubliżac innym osobom, co czynisz często. A jak przychodzi co do czego to zadajesz tak laickie pytania,że ręce opadają.
Na co Marku padło? Ted gum czy pu?
Czasami na najprostsze nie zwraca się uwagi. Wielokrotnie pisałem że są mądrzejsi ode mnie. Tylko uczepiło się mnie kilku takich jak ty twierdząc co jakiś czas że jestem wszechwiedzący i jednocześnie to wetując. Sporo tu siedzę i staram się pomagać innym w czasach kiedy mechanicy więcej psują niż naprawiają. Ale są też tacy co zadają pytania na które są odpowiedzi kilka postów czy stron wcześniej albo w how to. To wtedy ręce opadają i cięta riposta sama się pcha. Choć może faktycznie czasem źle to zabrzmi. Dlatego też przymykam oko na to co napisałeś, choć też ubliżasz a mi to wytykasz
Odnośnie tulei to jakoś nadal mnie to dziwi, że tyle mają. Są w całkiem niezłym stanie, a auto nie jest w kraju tylko od paru lat. Swoje przeżyło. Grzebałem po sieci zakładając że jakiś czas temu np na ebay lub na włoskim rynku było takie coś dostępne.
Dodano po 4 minutes:
Na pewno nie PU. Na zwrotnicę dam "lemfoldera" a pozostałe no name od tego samego dostawcy. Na wszelki wypadek wymienię też pionowe bo niby dobre, ale jakoś lekko na krawędziach guma odchodzi od tulei. A tak na prawdę nie mam pewności dla czego mi pływał tył (tu miejsce na ripostę dominika i podobnych), więc wymienię wszystko co tylko podejrzane.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 07-03-2015 o 20:36 Powód: Dodano