Mi odpowiadaja obydwa terminy
Mi odpowiadaja obydwa terminy
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Ja co prawda zgłoszenia jeszcze nie wysłałem, bo się zastanawiam :-P oraz namawiam brata na wypad na tor... w 2 alfki :-) ale jedynym pasującym mi/nam terminem jest 11.07... :-)
do Dnia Dziecka zbieramy preferencje terminowe zatem do dzieła Pany..
Mozecie zapisac teddy senior sierpien
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Jak będzie w lipcu to mam jeszcze jednego chętnego![]()
Sorki Panowie ale jestem na wakacjach i to w takim miejscu, że jednej kreski sieci się nie ujrzy.
Nieznacznie wygrywa lipiec jeśli dobrze widzę wiec nic się nie zmienia.
Przykro mi, że nie wszyscy z nami pojadą ale przyszły rok będziemy planować na jesieni więc mam nadzieję że wtedy wszystkim juz podpisujemy.
Do 15 lipca zbieramy zapisy a potem wpłaty. Wypadałoby zebrać te 50 załóg także prosba o pomoc, szczególnie promocje spotkania.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak termin to 11.07, zapisy 15.06. Myślę,lp że inne auta tez dopuscimy ze względu na brak choćby połowy załóg na te chwilę..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W takim układzie zacznijmy zapisy:
Lista:
1. 3voQ
2. Artek123
3. Gość nr. 1
4. Gość nr. 2
P.S.
zgłoszenie wysłałem już na podanego w pierwszym poście maila