Ooo, dzięki! Cenna rada. Chyba, że da się jakiś element przemontować z jednych do drugich zegarów Ale nie wiemy co jest przyczyną![]()
Ooo, dzięki! Cenna rada. Chyba, że da się jakiś element przemontować z jednych do drugich zegarów Ale nie wiemy co jest przyczyną![]()
A czy zegary od 2.0 V6 turbo podejdą do 3.0 V6? Też czerwone pole zaczyna sie od 6 tys obrotów![]()
K..., wczoraj wertowałem i nie widziałemDzięki!!! Już dzwonię!!!
Kupiłemzobaczymy...
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 30-04-2016 o 13:19
Czy te felgi wejdą bez żadnych modyfikacji? Cena trochę za wysoka bo felgi do renowacji...
http://allegro.pl/felgi-18-blacline-...9.html#thumb/2
Na oględziny felg jestem umówiony. A zegary kupione. Teraz wszystko OK choć zamiast 103 mam 172 tys. Będę musiał kopnąć licznikNie wiem gdzie. Nigdy tego nie robiłem...
Może można odczytać km z komputera silnika i zrobić korektę licznika zgodną z rzeczywstą historią auta.
Ooo dzięki za sugestię. Mam właśnie podejrzenie, że przebieg był wyższy od realnego. Nie wiadomo jak długo jeździł poprzedni właściciel na przekłamującym liczniku
Przebieg w ECU odczytasz najprostszym darmowym Multiecuscanem udostępnianym przez producenta niebieskiego kabla, więc do dzieła![]()