jest też opozycja i dla takich przeróbek - zarówno do szurania autem po asfalcie jak i kół pod kątem jakby się zawieszenie połamało

...o lambodoors swego czasu sporo pisałem na tym forum, z tego co pamiętam niektórym ciężko było się pogodzić z tym że ktoś
się nie pierdoli tylko jasno wyraża swoje bardzo negatywne zdanie
dla mnie czysto subiektywnie przód jest najsłabszą stroną designu GT, bok i tył są dla mnie perfekcyjne i uważam je za całkowicie ponadczasowe
pomimo tego nigdy nie wpadłbym na pomysł zmiany przodu ani na oparty na Brera ani na przeróbkę na ufoludka jak w linku w temacie
dla mnie AR to taka fajna marka z historią i wieloma pięknymi modelami, nie chcę widywać aut AR poprzerabianych jak Calibra pod Tesco i tyle
a że widywałem, widuję i będę widywał to zupełnie inna kwestia, tu przełożenie jest niezwykle proste - im tańszy model na rynku tym więcej
koszmarnych jego przeróbek na drodze, dlaczego - ja wiem dlaczego ale niech każdy sam sobie to wyjaśni
mam pytanie - dużo znacie przeróbek przodu w takim modelu i pytanie pomocnicze - ile byłoby dzisiaj warte takie auto z przodem od innego modelu ?