Jak napisałeś, tak zrozumiałem. Mniejsza z tym, wyszło jak wyszło nie będziemy roztrząsać
A teraz co do ceny. Akuratnie nie podawałem 12k PLN ale ok, niech będzie ta cena. Podlicz sobie
Opony zimowe Nokian ~ 1000 zł ( mają przejechane może z 1500 km więc ledwo dotarte )
Opony letnie Pirelli ~ 1000 zł ( 2 000 km to max co przejechały )
Regeneracja + uszczelnienie pompy CR CP1 = 1500 zł
Zawór SCV ( regulator ciśnienia na pompie CR ) ~ 500 zł
Rozrząd RO + uszczelka pod kolektor dolotowy 480 zł ( brane od kolegi z forum który ma sklep )
MAP sensor Bosch 200 zł
Czyszczenie kolektora dolotowego + wymiana rozrządu = 500 zł
Nowe lampy AL z tego co pamiętam 800 zł za komplet ( lampy montowane na pierwszy montaż, jedyna różnica pomiędzy ściągniętym oryginałem jest taka że nie mam znaczka AR na kloszu )
Wymiana zawiechy z przodu: wachacze góra + dół TRW i piasty przód SNR ( brane z autosklep24, czyli to co SKF wkłada do swoich pudełek, tylko kosztuje kilka złociszy mniej ) za same graty jakieś 1700 zł + wymiana razem z lampami 700 zł
Opisałem Ci to co kupowałem i robiłem z końcem roku 2015 i 2016
Podlicz to sobie i szukaj dalej perełki za 8 - 9 kafli gdzie połowa samochodu jest złożona na chińskich gratach żeby tylko sprzedać samochód. Dalej uważasz że te 12 tysi to dużo za samochód z wiadomą historią?
Nie to żebym sprzedawał, bo jak napisałem będzie CHYBA do sprzedania, decyzja jeszcze nie zapadła.